MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Nagy Jenő

Találatok száma: 3

 

2016.05.21   Ötven éve érettségiztek

32 egykori diák jelent meg szombaton a Lóczy gimnáziumban, az ötvenéves osztálytalálkozón. A IV/A. osztály rendkívül jó közösség volt, id. Navracsics Tibor osztályfőnöknek ráadásul az utolsó a füredi intézményben. Könnyek és mosoly is látható volt az arcokon, a meghatódottságot senki sem tudta leplezni. A találkozót Horváth Attila szervezte meg alapos részletességgel, a sűrű napba sok minden belefért.

 

2011.10.25   Rövid beszélgetés Nagy Jenővel "Soha nem a politikából éltem"

Zenés, verses életrajzot hallhatott az, aki kíváncsi volt Csonka Endre és Nagy Jenő beszélgetésére a Városi Múzeumban. Az Arcélek sorozat vendége volt Nagy Jenő, a Hotel Annabella és Marina szeptemberben nyugdíjba vonult igazgatója, 12 éven át országgyűlési képviselő. Nagy Jenő szakmai tapasztalatát az Anna Grand Hotelben kamatoztatja tovább és visszatérését tervezi a helyi közéletbe is.

 

2011.03.04   Vaszary filmklub: "Ó a Balaton!" - kisfilmek és beszélgetés Nagy Jenővel

Június végéig látható még A német egység című kiállítás a Vaszary Villában. A korszak jobb értelmezéséhez ezzel párhuzamosan a Vaszary Moziban filmeket láthat a közönség. Pócsik Andrea filmkritikus a filmeket követően beszélgetést is szervez minden hónap első péntekén.Márciusban Nagy Jenő volt a vendég.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT