MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szekeres Kornél r. százados, megelőzési előadó, Balatonfüredi Rendőrkapitányság

Találatok száma: 10

 

2014.09.02   Több rendőr az iskolák környékén

Az új tanévben is fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani a füredi oktatási intézmények környékén, elsősorban a balesetek megelőzése érdekében. Ilyenkor a vakációról visszatérő gyerekek kevésbé érzékelik a rájuk leselkedő veszélyt, az autósoknak is újra hozzá kell szokniuk a diákok jelenlétéhez. Az iskolákban is oktatják a helyes közlekedést, több megelőző programmal bővítik a fiatalok ismereteit.

 

2012.01.09   Rendőrségi hírek: ez történt az ünnepek alatt

December 24-e és 31-i között sem unatkoztak a rendőrök Balatonfüreden. Bár a lakosság nyugalmát megzavaró kiemelt esemény nem történt, számos esetben ittas vezetőt fogtak a rendőrök, kocsmai garázdasághoz is hívták őket. Balesetek is történtek, egy házhoz pedig azért vonultak ki, mert az ott élő ittas férfi verni kezdte élettársát, mindezt a kiskorú gyermekeik is végignézték.

 

2011.12.01   Rendőrségi hírek

Az ünnepi készülődés könnyen bosszúságba torkollhat, ha nem vigyázunk értékeinkre és áldozattá válunk. Bevásárlás közben érdemes körültekintően közlekedni az üzletekben, hiszen a zsebtolvajok könnyen kihasználhatják óvatlanságunkat. Erről beszél Szekeres Kornél százados, bűnmegelőzési előadó.

 

2011.11.08   Rendőrségi hírek

Viszonylag nyugodtan telt a négynapos hosszú hétvége Balatonfüreden, legalábbis a temetők környékén, dacára annak, hogy sokan érkeztek a városba. Voltak atrocitások azonban máshol, például az egyik hotelben verekedett össze két vendég, egy másik helyen egy budapesti lakos vert meg egy helyi polgárt.

 

2011.09.07   Rendőrségi hírek: fokozott ellenőrzés az iskolák környékén

Az iskolakezdés számos feladatot ad a rendőrségnek is, az intézmények környékén a reggeli és délutáni fokozott rendőri jelenlét mellett, egész évben iskolarendőrök segítik a tanév sikeres és biztonságos lebonyolítását. Összefoglaltuk, hogy mire kell figyelniük a gyerekeknek, szüleiknek és a közlekedésben résztvevő valamennyi embernek, járjanak akár gyalog, autóval, vagy autóbusszal.

 

2011.07.14   Diákjárőrök vigyáznak értékeinkre

Az Eszterházy és Kisfaludy strandokon, a Tagore-sétányon és Zákonyi-sétányon járőröznek azok a diákok, akik a nyár folyamán segítik a rendőrség munkáját. A Széchényi Ferenc Kertészeti Szakképző Iskola diákjai heti váltásban teljesítenek szolgálatot, összesen 75-en. Azért éppen ők, hiszen az intézmény rendészeti osztályába járnak.

 

2011.05.18   Rendőrségi hírek

Napokon belül jelentős számú megerősítő erő érkezik a balatonfüredi rendőrkapitányságra. Az idegenforgalmi szezon alatt, a hivatásos rendőrök mellett a városban rendészetet tanuló diákok is járőröznek majd. A kapitányság célja, hogy a közterületi jelenlétet erősítsék. Rendőrségi híreinkből az is kiderül, hogy milyen bűnügyi esetek fordultak elő az elmúlt napokban.

 

2011.04.27   Rendőrségi hírek

Országszerte rendőrnapot tartanak ezen a héten, a balatonfüredi rendőrkapitányság a legkisebbeknek tartott bemutatót szerdán. Az óvodások beülhettek a rendőrautóba, sőt felpattanhattak egy igazi rendőrmotorra is.

 

2011.04.19   Rendőrségi hírek

Heti rendőrségi híreinkből kiderül, hogy mire számíthatnak az autósok húsvétkor, illetve megtudhatják azt is, milyen bűncselekmények történtek a térségben az elmúlt napokban.

 

2011.03.17   Rendőrségi hírek - álvillanyszerelők Füreden

Ismét trükkös tolvajok fosztottak ki egy idős embert Balatonfüreden. Az álvillanyszerelők ketten voltak és azzal az indokkal jutottak be a lakásba, hogy áramdíj visszatérítést hoztak. A pénzváltás közben közel 600 ezer forinttal károsították meg a férfit. A héten több körözött személy is rendőrkézre került, a részleteket Szekeres Kornél megelőzési eladótól tudtuk meg.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT