MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dallos Krisztina, Vaszary Villa

Találatok száma: 3

 

2012.07.14   A 13. Nemzetközi Képzőművészeti Szimpózium zárókiállítása a Vaszary Villában

Az elmúlt hetekben finn, svéd, magyar alkotók vettek részt, a felsőörsi Török Villában már hagyományosan megrendezett képzőművészeti alkotótáborban. Az idén Hamvas Béla és a Balaton volt a fő téma, amely alapján megszülettek a különböző technikákkal készült alkotások. Ezeket láthatja a közönség július végéig a Vaszary Villában.

 

2012.03.07   Március 15-én nyitnak a múzeumok

Március 15-től újra várja a látogatókat a Városi Múzeum, a Vaszary Villa és a Jókai Emlékház. Az állandó kiállítások mellett, már a hosszú hétvégén több új tárlat is nyilik. A kiállítások többsége kapcsolódik Abbáziához, hiszen Füred és Opatija ebben az évben kulturális partnerek.

 

2011.03.31   Házasodjon a Vaszary Villában!

Exkluzív, impozáns és mostantól már esküvőknek is helyet ad a Vaszary Villa. Az 50-60 fős házasságkötések lebonyolítására alkalmas Széchenyi teremben próbaesküvőt tartottak, ahová meghívták az anyakönyvvezetőket és a helyi egyházi elöljárókat. A lakodalmi menűről egy ácsi rendezvényszervező cég gondoskodik, a minőségi édességeket a Bergmann Cukrászda biztosítja.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT