MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: György László edző, BKSE

Találatok száma: 11

 

2014.04.17   Balatonfüredi siker a junior kézilabda bajnokságban

Zsinórban a harmadik alkalommal nyerte meg a magyar junior kézilabda bajnokságot a BKSE csapata. György László tanítványai a kecskeméti négyes tornát követően állhattak a dobogó legfelső fokára.

 

2014.04.11   Rájátszás az NB-I-es ifjúsági kézilabda bajnokságban

Három pontos előnnyel érkezett a rájátszásra a BKSE ifjúsági kézilabda csapata. A balatonfüredi sportcsarnokban rendezett tornát György László tanítványai pontvesztesség nélkül zárták, így végeredményben az ötödik helyen fejezték be a bajnokságot.

 

2013.04.09   Ezüst érmes a BKSE ifjúsági csapata

A juniorok aranyérme után az ifjúságiak is a dobogóra állhattak a kézilabda bajnokságban. A Budaörsön megtartott tornát két győzelemmel és egy vereséggel zárták, így megérdemelten szerezték meg a második helyet.

 

2013.03.30   Ajka-BKSE II. kézilabda mérkőzés

Ajkán szerepeltek a hétvégén a BKSE fiatal kézilabdázói. Bár a bajnokságban jóval több pontot szereztek a fürediek a megyei rangadóknak mindig különleges hangulata van.

 

2013.01.07   Új átlövő érkezhet a BKSE-hez

Január hetedikén véget ért a vakáció a BKSE kézilabdázói számára.A játékoskeret egyenlőre változatlan de új kézilabdázók érkezéséról is hírt kaptunk,közülük az első fecske már edzésbe is állt.

 

2012.05.16   Magyar bajnok a BKSE junior csapata

Fennállásának legsikeresebb évét zárták a BKSE utánpótlás csapatai. Az ifjúsági együttes a bajnoki negyedik hely mellett ezüst érmet szerzett az Országos Kupában, míg a juniorok a rájátszást követően pontvesztesség nélkül állhattak a dobogó legfelső fokára.

 

2012.03.11   Első helyen a junior kézisek

Az első helyről várja a folytatást a BKSE junior kézilabda csapata.A hétvégén a Mezőkövesd ellen magabiztos játékkal szerezték meg a két pontot.

 

2012.03.02   Dobogós helyezésre pályázik a BKSE ifi csapata

Egyre közelebb kerül elsődleges céljához a BKSE ifjúsági csapata. A hétvégén a Tata elleni győzelemmel bebiztosította helyét a táblázat első felében.

 

2011.10.30   Jól szerepelnek a juniorok a kézilabda-bajnokságban

Nyolc győzelem és két vereség az eddigi mérlege a balatonfüredi junior kézilabdásoknak a legmagasabb osztályban. A csapat az NB-I mellett a megyei bajnokságban is szerepel.A tudósítás a Fűzfő elleni mérkőzésen készült.

 

2011.09.18   Utánpótlás kézilabda Füreden

Sok új játékost igazolt a BKSE az utánpótlás keretbe. A juniorok kimagaslóan kezdték az őszi szezont, a Pick Szegedet magabiztosan verték a hétvégén.

 

2011.05.23   Új edző a BKSE-nél

A Dunaferr SE-től szerződött a Balatonfüredi KSE-hez György László utánpótlás-szakedző. Az ifjúsági válogatott másodedzője két évre érkezik a füredi csapathoz.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT