MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Horgas Eszter fuvolaművész

Találatok száma: 3

 

2014.07.26   A füredi Sulák Martina a 189. Anna-bál szépe

Szombaton este rendezték meg Balatonfüreden a 189. Anna-bált. Idén is először a bál vendégei szavaztak a legszebb hölgyekre, majd a voksok összesítése alapján a tizenöt lány közül a zsűri választotta ki bálkirálynőt és két udvarhölgyét. A 189. Anna-bál szépe, a 18 éves füredi Sulák Martina lett. Az első udvarhölgynek a szintén füredi kötődésű, de Nyíregyházán élő Lukács Rékát választották, a második udvarhölgy a budapesti Szóráth Sarah. A több tízezer forintba kerülő jegyek már hetekkel ezelőtt elkeltek. Mintegy nyolcvan terített asztal várta a bálozókat, a vendégek elé 3500 darabos, az 1930-as évekig visszanyúló Apponyi motívumokkal díszített szerviz került.

 

2012.07.09   Horgas Eszter lemezbemutató koncertje Balatonfüreden

Horgas Eszter fuvolaművész koncertjével hétfőn véget ért a Balatonfüredi Művészeti Fesztivál. A művész decemberben megjelent "Szeretni bolondulásig" című CD-jéről szólaltak meg örökzöld slágerek, a ClassJazz Band közreműködésével. Horgas Eszter egyik kedvenc városa Balatonfüred, a dalok témája bele illett a nyári, szerelmes hangulatba.

 

2011.07.29   Összművészeti tábor Balatonfüreden

Művésztanárok vezetésével nyolcnapos összműveszeti tábort rendeztek Balatonfüreden, a legkülönbözőbb művészeti ágak bevonásával. A 9-22 év közötti résztvevők megismerkedhettek a zene, a tánc, az irodalom és a képzőművészet rejtelmeivel. A kurzus zárásaként a Vaszary Villában mutatták be a táborban tanultakat.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT