MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Zettwitz Sándor ügyvezető igazgató, 77 Elektronika Kft.

Találatok száma: 7

 

2016.08.20   Augusztus 20-i kitüntetések Balatonfüreden

Zettwitz Sándor a 77 Elektronika Kft. ügyvezetője "Balatonfüred Város Díszpolgára", Varga János a Borcsa Étterem tulajdonosa pedig "Balatonfüred Városért" kitüntetést vehetett át az augusztus 20-i ünnepségen szombaton. A Szent István téren ünnepi műsorral, kenyérosztással emlékeztek az államalapító István királyra. Kontrát Károly államtitkár beszédében a migránsokat is szóba hozta, mint akik veszélyeztetik az európai, így a magyar értékeket.

 

2016.07.06   Újabb fejlesztések a 77 ING Kft-nél

A 2011-ben 420 millió forintos beruházással alapított 77 ING Kft. ? magyar tulajdonban levő családi vállalkozás ? balatonfüredi üzeme tovább bővült, új munkahelyeket teremtve a városban. Az idei 651 millió forint, összességében több mint 1 milliárd Ft értékű beruházásnak köszönhetően létrejött egy korszerű CNC forgácsoló üzem és az 5. küvettagyártó sor. Az ünnepségen a 77 ING Kft. új létesítménye mellett hivatalosan is felavatták Zettwitz család tulajdonában lévő két éve alapított Zelna Borászatot is.

 

2015.12.20   Arácsi karácsony

A 2002-ben megalapított Arácsért Alapítvány minden évben bensőséges ünnepség keretében rendezi meg az Arácsi Karácsony elnevezésű, szeretetvendégséggel egybekötött programját. Advent negyedik vasárnapján a népházba várták a helyieket, hogy együtt készüljenek a szeretet ünnepére. Ezen az estén adták át az Arácsért-díjat is, amelyet Zettwitz Sándor és felesége részére ítélt oda az alapítvány kuratóriuma. Az Arácsról kiindult családi vállalkozás, ma már egy nagy cég és folyamatosan támogatja az arácsi kezdeményezéseket. Zettwitz Sándor nevéhez fűződik pl. a helyi templom kivilágítása és egy alapítványi könyv kiadása is.

 

2014.09.05   Ezüst érmes a magyar csapat a cukorbetegek futsal Európa-bajnokságán

Ezüst éremmel zárta a magyar válogatott a cukorbetegek futsal Európa-bajnokságát. A balatonfüredi tornán 14 ország több mint 200 sportolója vett részt az érdeklődők egy héten át 52 mérkőzésen szurkolhattak a városi sportcsarnokban.

 

2014.08.09   Füreden a Magyar Újságíró Válogatott

A szeptemberi balatonfüredi Európa-bajnokságra készülő cukorbeteg futsal válogatott vendégeként Füredre látogatott a Magyar Újságíró Válogatott. A mérkőzés a felkészülési program részeként remek lehetőséget nyújtott a különböző játékelemek begyakorlására.

 

2014.04.04   Sikertörténet: további fejlesztés a 77 Elektronika Kft.-nél

Először írt alá a Miniszterelnökség külgazdasági hivatala három oldalú szerződést egy magyar középvállalattal és egy svájci gyógyszeripari céggel. A füredi kötődésű 77 Elektronika Kft.-nek ez idén negyven százalékos forgalom növekedést jelent, a városnak pedig azt, hogy Zettwitz Sándor és családjának cége tovább építkezik Balatonfüreden.

 

2011.09.23   400 milliós beruházás az ipari parkban

Állami támogatással épült fel Balatonfüreden, a nyugati elkerülő út mentén az az új impozáns épület, amely a 77' Elektronika Kft. egyik üzemének ad otthont. A vizeletvizsgálathoz szükséges küvettákat gyártják majd itt, évente 9 milliót. A létesítmény jelenleg egy gépsorral működik és 11 embernek biztosít munkát, de a jövőben bővíteni is szeretnék az üzemet.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT