MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Bartus István elnök, Ronin Judo Közhasznú Alapítvány

Találatok száma: 11

 

2016.10.19   Új helyszínen a füredi judósok

Az Eötvös iskola után az őszi szezontól a Református iskola tornatermében tartják edzéseiket a füredi judósok. A kép nem változott, a sportág hagyományaihoz méltó fegyelemmel és kitartással végzik a gyakorlatokat már a legkisebb korosztályokban is.

 

2016.02.13   Átadták a városi sportdíjakat

24. alkalommal köszöntötték az elmúlt év legeredményesebb balatonfüredi sportolóit, sportvezetőit és a felkészítő edzőket a szabadidő központban megtartott rendezvényen. Az emlékérmek és plakettek mellett itt adták át a Balatonfüred Sportjáért járó kitüntetést is.

 

2014.03.05   Ketrecharcosok Balatonfüreden

Lehetséges,hogy a kevert harcművészet kifejezés sokaknak nem mond semmit, de a ketrecharcra már többen felkapják a fejüket. Az Amerikai Egyesült Államokból érkező sportág alapjait 1993-ban tették le és népszerűségét mi sem jelzi jobban,hogy Balatonfüreden a Ronin Judó Club már számos versenyzővel várja a tavaszi tornákat.

 

2013.12.02   Látogatóban a füredi judósoknál

Sikeres évet zártak a balatonfüredi judósok. A 12 éve alakult egyesületben folyó kemény munka ezúttal is meghozta eredményét, a sportolók sorra szállítják a legfényesebb érmeket és egyre többen végeznek a dobogó legfelső fokán.

 

2013.10.06   III. Ronin Judo Kupa

Új helyszínen, a jóval nagyobb befogadóképességű Balaton Konferencia és Szabadidő Központban rendezték meg a hétvégén a III. Ronin Judo Kupát. Ezúttal a gyerekek és diákok mellett amatőr felnőttek is nevezhettek az országos versenyre. Több mint 250 induló volt, az aranyérmesek között több füredi is van.

 

2013.01.16   Évzáró a judosoknál

Az elmúlt héten tartotta évzáró ünnepségét a 2007-ben alakult balatonfüredi Ronin Judo Közhasznú Alapítvány. A több mint 140 fővel versenyző füredi judosók három egyéni bajnoki címmel zárták az elmúlt évet

 

2012.10.07   II. Ronin Judo Kupa

Veszprémi csapat győzelem mellett a füredi fiatalok Bartus Gergő,Györe Attila,Györe Regina,Bartus Brigitta és Nagy Rácz Kornél révén öt arany éremmel zárták a II Ronin Judo Kupát.A versenyen ez alkalommal szlovén és orosz sportolók is részt vettek

 

2012.10.01   Magyar bajnok a füredi judosoknál

Újabb magyar bajnokkal büszkélkedhetnek a balatonfüredi judosok. Sárközi Gergely aki több mint tíz éve sportol a Ronin Judó Clubban a földharc országos bajnokságon az első helyet szerezte meg.

 

2012.03.22   Judo bemutató az Eötvösben

A jó szereplés egyik legfontosabb feltétele az utánpótlás nevelés. Ezt ismerték fel a Balatonfüredi Judo Alapítványnál és nem csoda hogy nagy volt az érdeklődés s csütörtök reggeli bemutatón.

 

2012.01.16   Évzáró a judosoknál

Töretlen népszerűségnek örvend a judo Balatonfüreden. Hétfőn negyedik alkalommal rendeztek díjátadó ünnepséget a Közösségi Házban.

 

2011.10.08   I. Ronin Judo Kupa Balatonfüreden

Az ország minden tájáról érkeztek versenyzők a balatonfüredi judo egyesület által meghirdetett első Ronin Judo Kupára, melyet szombaton rendeztek meg a Széchényi Ferenc Kertészeti Szakképzőiskola tornatermében. A több súly- és korcsoportban megrendezett kupára 13 egyesület, 140 versenyzője kvalifikáltatta magát. A fürediek most is remekül szerepeltek, hiszen 9 arany, 8 ezüst és 4 bronzérmet nyertek el.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT