MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Bebők Krisztián parancsnok, Balatonfüredi Tűzoltóság

Találatok száma: 3

 

2013.04.20   Fürediek látogatása Germeringben

Húszfős küldöttség járt Balatonfüred németországi testvérvárosában az április 19-i hétvégén. A hivatalos delegációval egyidőben a kinti tűzoltó egylet vendégeiként kint jártak a füredi tűzoltók is. A germeringi vendéglátók, mint mindig, most is nagy szeretettel fogadták a füredieket.

 

2013.04.02   Most a víz az úr - elöntött pincék Füreden

A szombaton éjszaka és vasárnap napközben lehulló jelentős mennyiségű csapadék miatt rengeteg riasztás kaptak a füredi önkéntes tűzoltók, elöntött házakról, pincékről. A 16 fős állomány hősiesen helytállt, minden riasztásnak igyekeztek eleget tenni. A csapadékvízzel megbirkóztak a nagy teljesítményű szivattyúk, a nagyobb gondot a talajvíz jelenti. A Kéki utcai bérlakásoknál hibás szivattyúk okoztak gondot, sok helyen azonban nincs mit tenni, meg kell várni a szárazabb időjárást.

 

2012.01.31   Épül az új füredi tűzoltólaktanya

Jó ütemben halad a nyugati elkerülő út mentén, a közel 1000 m2-es tűzoltólaktanya építése. A négy tűzoltóautónak is helyet biztosító épület pályázati pénzből épül, a térségi önkormányzatok önrészével. A felső szinten európai színvonalú körülmények között teljesíthetnek majd szolgálatot, a Balatonfüredi Önkéntes Tűzoltóság emberei. Körülnéztünk az építkezésen, ahol azt is megtudtuk, hogy mikor várható az új létesítmény átadása.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT