MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Baranyai Máté

Találatok száma: 6

 

2015.03.18   Új szervező az öbölátúszáson

Új rendező gárdával és új névvel indulhat a 20. Öbölátúszás a Balatonon. A szervező I Love Balaton a július 19-ére tervezett rendezvényen több újdonsággal is várja az érdeklődőket.

 

2014.01.18   Balatonfüred Gyermekei Sportnap a szabadidő központban

Tizenhét játékos versenyszám szerepelt az első Balatonfüred Gyermekei Sportnapon. A vidám vetélkedőn a sprintszámok mellett volt kézilabda szlalom, labdateregetés, kígyó, kidobós de még gyors öltözködésben is összemérték tudásukat a résztvevők. A szombat délelőtti rendezvényen a Radnóti iskola két csapattal indult.

 

2013.04.14   Maratonman futó fesztivál

Több százan húztak futócipőt vasárnap délelőtt Balatonfüreden. Az első Maratonman versenyen a résztvevők három táv közül választhattak,és akár egyéniben akár csapatban is teljesíthették a 6.5 a félmaratoni és a maratoni távot.

 

2012.05.09   Ultramaraton Füreden

A világ legjobb ultramaraton futói látogattak el Balatonfüredre ahol 48 órás és 6 napos versenyt rendeztek. A 47 induló összteljesítménye 26842 km volt.

 

2012.03.18   5. Balaton Szupermaraton

Rekordszámú nevezővel indult az 5.Balaton Szupermaraton.Az utolsó Balatonfüred Siófok szakaszra vasárnap délelőtt került sor.

 

2012.02.19   VeRS A fALoN...- rendhagyó irodalmi est Baranyai Mátéval

A fiatal füredi rendőr Baranyai Máté szabad idejében verseket ír. Szerzeményeit közösségi portálok falain teszi közzé először majd később kötetekbe rendezi őket. Humoros, szórakoztató, mindenki számára jól érthető versei vannak, szeret "fricskákat adni" a világnak. Szerzeményeivel a közönség időről-időre irodalmi esteken is megismerkedhet.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT