MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Rojtos Norbert karmester, Balatonfüredi Ifjúsági Fúvószenekar

Találatok száma: 5

 

2014.01.12   Újév köszöntő koncert

Hagyományosan január derekán rendezik meg Balatonfüreden az újév köszöntő koncertet, amelyen a Ferencsik János Alapfokú Művészeti Iskola növendékei lépnek fel. Az Ifjúsági Vonószenekar, az Ifjúsági Kamarakórus és az Ifjúsági Fúvószenekar ezúttal is telt ház előtt játszott, a repertoárban komolyabb és közismertebb, fülbemászó dallamok is szerepeltek.

 

2013.05.31   Fúvószenekari koncert a Közösségi Házban

Jótékonysági, adománygyűjtő koncertet szervezett péntekre a Ferencsik János Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekara. Az együttes külföldi útra készül, ehhez várták a zeneszerető közönség támogatását. A koncerten elsősorban könyedebb muzsikák csendültek fel.

 

2013.04.20   Fürediek látogatása Germeringben

Húszfős küldöttség járt Balatonfüred németországi testvérvárosában az április 19-i hétvégén. A hivatalos delegációval egyidőben a kinti tűzoltó egylet vendégeiként kint jártak a füredi tűzoltók is. A germeringi vendéglátók, mint mindig, most is nagy szeretettel fogadták a füredieket.

 

2013.01.11   Két füredi zenekar újévi koncertje

A Ferencsik János Zeneiskola Vonószenekara és a Balatonfüredi Ifjúsági Fúvószenekar közreműködésével rendezték meg a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban a hagyományos újévi koncertet. Mindkét zenei együttes ősz óta készült koncertre, sőt külön zenetáborban is részt vettek. A repertoárban elsőként komolyabb művek szerepeltek, majd levezetésként rock and roll egyveleget és filmzenéket is hallhatott a közönség.

 

2012.06.05   Német-magyar közös fúvóskoncert

Fúvószenekari muzsikától volt hangos kedden délután a Ferencsik János Zeneiskola felújított kerthelyisége. A Balatonfüredi Ifjúsági Fúvószenekar látta vendégül a Konstanzi Ifjúsági Fúvószenekart, egy hosszútávú együttműködés első állomásaként. A német együttes fél évszázados múltra tekint vissza és csak úgy mint a füredi zenekar, ők is a zeneiskolai növendékekre építik működésüket.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT