MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Hajdúné Babos Katalin mb. igazgató-helyettes, Fekete István Általános Iskola

Találatok száma: 3

 

2013.05.29   Átadták a Fekete István Általános Iskolát

Múlt év szeptemberétől ugyan a Református Általános Iskola falain belül, de már külön intézményként a Fekete István Általános Iskolában oktatják a tanulásban akadályozott gyerekeket. A különválás most vált teljessé, hiszen az udvaron álló felújított melléképületbe költözött az intézmény. Jelenleg három csoportban húsz diák tanul itt tanórákon és délutáni fejlesztő foglalkozások keretében.

 

2013.02.12   Olvasásfejlesztő program uniós támogatással

Három füredi általános iskola vesz részt abban az olvasásfejlesztő programban, amely a Városi Könyvtár újabb nyertes pályázatának köszönhetően valósul meg. A másfél éves projekt keretében a lassabban haladó gyerekeknek lehetőségük lesz a tanórákon kívül, délutáni foglalkozások keretében felzárkózni. A fejlesztéshez szükséges munkafüzeteket a pedagógusok maguk állították össze.

 

2012.09.14   Germeringi adomány az új iskolának

Ettől a tanévtől a tanulásban akadályozott gyermekek oktatása a református általános iskola épületében, de a külön intézményként működő Fekete István Általános Iskolában zajlik. 17 gyermek tanul itt gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok és asszisztensek irányítása alatt. Az új iskola nemrég németországi testvérvárosunktól, Germeringtől kapott adományt. A pontosan 2091 eurot oktatástechnikai eszközökre, fejlesztő játékokra költik majd.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT