MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Majer Tamás ügyvezető igazgató, BKLC

Találatok száma: 6

 

2009.11.21   Kránitz-kupa

Az eheti retro összeállításban láthatják a kitűnő volt füredi futballistát Kránitz Róbertet, aki egy betegség miatt azóta sem lehet a pályán. A család megsegítésére minden évben jótékonysági kupát rendeznek a balatonfüredi sportcsarnokban.

 

2009.09.01   Előzetes a hétvégi kézilabda kupáról

Nem maradnak kézilabda nélkül a hétvégén a füredi nézők. A bajnokság most szünetel, de neves kézilabdacsapatok tornáját rendezik meg a sportcsarnokban.

 

2009.06.10   Edzőtáboroznak a legkisebb focisták

Első alkalommal rendezett nyári tábort a Balatonfüredi Kölyök Labdarúgó Klub. A közel félszáz általános iskolás részvételével zajló tíz napos táborban természetesen a focié volt a főszerep, de emellett izgalmas szabadidős programok is várták a gyerekeket. Egy- egy edzést az egykor Balatonfüredről induló, több élvonalbeli egyesületben is megforduló Erős Gábor tartott.

 

2009.01.25   Kölyökfoci Balatonfüreden

Nagy sikerű teremtornát rendeztek vasárnap délelőtt a Balaton Szabadidő Központban. A meghívásos tornára két korosztályban, négy-négy csapat jelentkezett.

 

2008.11.16   Kispályás labdarúgás

A tél beálltával kispályás labdarúgóink terembe vonulnak. A balatonfüredi sportcsarnokban ideális körülmények között rendezik meg a Varga József labdarúgó tornát.

 

2008.09.01   Kölyök foci

Új sportegyesület alakult Balatonfüreden. Augusztus 25-én a városi sportcsarnokban megalapították a Balatonfüredi Kölyök Labdarúgó Clubot. Az egyesület céljairól Mayer Tamás ügyvezető elnököt kérdeztük.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT