MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Alessandro Quasimodo

Találatok száma: 3

 

2011.09.09   Kiállítás, könyvbemutató, zongorakoncert a költőversenyen

Fehér Katalin fotóművész kiállításával, Arnaldo Dante Marianacci új verses kötetének bemutatójával és Rosario Mastroserio zongoraművész koncertjével kezdődött meg pénteken a XIX. Salvatore Quasimodo Nemzetközi Költőverseny Balatonfüreden.

 

2010.09.04   Quasimodo eredményhírdetés

Az úgymond nagykorúvá lett Quasimodo Költőverseny elmúlt 18 évében közel tíz ezer vers született ebből az alkalomból.Persze a versszövegek nem mindegyike költészet, de Balatonfüredre, ahogy számtalan olasz-magyar, ma már olasz-magyar-német nyelvű antológia bizonyítja, visszaköltöztek a múzsák. Összefoglalónk a költőverseny szombati napját mutatja be.

 

2008.09.05   Összefoglalo a Quasimodo Költőversenyről 1. rész

16. alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Salvatore Quasimodo nemzetközi költőversenyt. A kétnapos rendezvénysorozat alatt könyvbemutatók, kiállítások, irodalmi kerekasztalbeszélgetések várták az érdeklődőket. A főszerep azonban természetesen a pályázó verseké volt. Idén az emlékdíjat Tóth Krisztina, a különdíjat pedig Barna T. Attila kapta. Most közel 20 percben megnézhetik, hogy milyen programok várták az érdeklődőket a 2 napos Quasimodo Költőversenyen.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT