MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Gaál Ágnes festőművész

Találatok száma: 3

 

2016.07.22   Tükröződések Gaál Ágnes festményein

Gaál Ágnes új festményeit Paloznakon a Szent József Házban láthatja a nagyközönség. Az augusztus 10-ig kiállított képek akril festmények és Gaál Ágnes kedvencével, a kollázs technikával is találkozhatunk a Tükröződések című kiállításon. A festményeknek nincsenek egyébként címei, hiszen hangulatokat, érzéseket fejeznek ki, amire mindenki másképpen rezonál - mondta a festőművész a megnyitón.

 

2015.01.22   Átadták a Balatonfüred Kultúrájáért díjakat

A Balatonfüred kultúrájáért kitüntetést, amelyet a Magyar Kultúra Napja alkalmából adnak át minden évben Balatonfüreden, idén Gaál Ágnes festőművész vehette át az Anna Grand Hotelben tartott gálaesten. Kenyeres Gábor díszoklevelet kapott eddigi kulturális tevékenységéért.

 

2013.05.17   Gaál Ágnes jubileumi kiállítása a Kisfaludy Galériában

Az elmúlt egy évben 23 új képet festett Gaál Ágnes, ezekből 22 látható a Kisfaludy Galériában "Tükröződések" című jubileumi kiállításán. A művész a kollázsok után mostanában nagyméretű akrill képeket készít, de tervei között szerepel a két technika ötvözése is. A kiállítás megnyitóra sok diákja is eljött, hiszen 34 évig a Radnóti Miklós Általános Iskolában tanított, fontos számára a tehetséggondozás.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT