MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Mahlerné Csángó Mária igazgató, Lóczy Lajos Gimnázium

Találatok száma: 6

 

2010.09.18   Német egység a Balatonnál

1961 és '89 között a keletnémet és a nyugatnémet családok, más lehetőségük nem lévén, rendszeresen itt találkoztak a Balatonnál. Ezt a korszakot eleveníti fel az az izgalmas kiállítás, amely Berlin után elsőként, Balatonfüreden a Vaszary Villában látható Német egység a Balatonnál címmel.

 

2009.06.30   Igazgatóváltás a Lóczy Gimnáziumban

Igazgatóváltás történt a Lóczy Lajos Gimnáziumban. Mahlerné Csángó Mária 10 évig állt az intézmény élén. Augusztus 16-tól őt Hámoriné Duna Katalin követi az igazgatói székben. Érdekesség, hogy mindketten Lóczy-s diákok is voltak.

 

2009.04.30   Ballagások a füredi középiskolákban

Április 30-án elballagtak a végzős diákok a Széchényi Ferenc Kertészeti Szakképző Iskolából és a Lóczy Lajos Gimnáziumból. Utóbbiból 86-an, az arácsi intézményből 148-an búcsúztak. Ezen a héten már érettségiznek a fiatalok.

 

2008.12.12   Lóczy Gimnázium szalagavatóján

A tanulást és a vizsgákra való felkészülés ünnep szakította meg egy napra a Lóczy Lajos Gimnáziumban. Pénteken tartották ugyanis a nyelvoktatásáról messze híres iskola szalagavatóját. Itt a végzősökre, a hagyományok szerint felkerült a kék színű szalag, az alsóbb évfolyamok pedig műsorral köszöntötték a hamarosan ballagókat. Nézzék meg báli tudósításunkat.

 

2008.10.18   Lóczy napok

Idén október 17-én és 18-án rendezték meg a hagyományos diáknapokat a Lóczy Lajos Gimnáziumban. A kétnapos programsorozatban számos vetélkedő, előadás és bemutató várta a diákokat. A legnagyobb izgalommal a 9-esek készültek a Lóczy-napokra, hiszen nekik az elsős avatón kellett bizonyítaniuk rátermettségüket.

 

2008.09.06   Tablókönyv készül a Lóczyban

Különleges meglepetéssel várja az érdeklő öreg diákokat a Lóczy Lajos Gimnázium és szakközépiskola az ide Lóczy napokon. Várhatóan október közepén jelenik meg az a kiadvány amely az intézmény elmúlt 51 évben végzett nappali tagozatos osztályainak tablóit mutatja be.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT