MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Mátyás Zoltán edző, BFC

Találatok száma: 4

 

2015.06.13   Utánpótlás torna városi stadionban

A nyári szünet előtti utolsó utánpótlás tornát rendezték a hétvégén a városi stadionban. A BFC ezúttal két korcsoportban U-11 és U-13-ban képviseltette magát. A műfüves focipályán a nagy meleg ellenére egy pillanatig sem volt megállás.

 

2014.11.07   Bozsik Gyermeklabdarúgó Fesztivál Balatonfürden

Megújult tartalommal folytatódik a Bozsik-program a fiatal labdarúgó palánták számára. A cél továbbra is minél több focizni akaró kislány és kisfiú pályára csalogatása, és ott tartása. A balatonfüredi rendezvényen közel hetvenen rúgták a labdát.

 

2014.04.12   BFC - Bakonynána női labdarúgó mérkőzés

A tavaszi forduló második mérkőzésére került sor a Veszprém megyei felnőtt női keresztpályás labdarúgó bajnokságban. A balatonfürediek ellenfele ezúttal a listavezető Bakonynána együttese volt.

 

2013.11.03   U-15-ös női labdarúgó torna

Néhány évvel ezelőtt még megmosolyogták a női focistákat,de mára a helyzet jelentősen megváltozott. A leánycsapatok bajnokságokban indulnak,tornákon vesznek részt. Ez alól Balatonfüred sem kivétel, ahol továbbra is várják a focizni vágyó általános iskolás hölgyeket.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT