MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Pálffy Károlyné szervező

Találatok száma: 3

 

2010.09.25   Lakótelepi nap

Szeptember utolsó hétvégéjén rendezték meg a 11. Lakótelepi Napot és a Szívünk Világnapját. Az idén 30 éves lakótelep a jubileum alkalmából köztéri órával és fákkal gazdagodott.

 

2008.09.28   9. Lakótelepi nap

Több mint 30 különböző támogató segítette az idei Lakótelepi napot. A Szívünk világnapján már 9. alkalommal rendeztek egész napos programot az Eötvös iskolában és környékén. Jövőre valószínűleg átalakul a kínálat, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, a szűrővizsgálatokra van a legnagyobb igény. Összefoglalónk következik a vasárnapi eseményekről.

 

2008.09.24   A hétvégén ismét Lakótelepi nap

A 9. lakótelepi napra várják a füredieket vasárnap 28-án. Az egész napos programban a felnőtteknek és a gyerekeknek is kínálnak látnivalót. Mivel hagyományosan ez a nap a szívünk világnapja is, többféle ingyenes állapotfelmérést tartanak, többek között újdonságképp férfiaknak prosztatarákszűrést egy csepp vérből.-ígérik a szervezők.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT