MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Vászolyiné Dobrosi Ágnes ügyvezető, Balaton Best Nonprofit Kft.

Találatok száma: 2

 

2016.04.06   Új elnök a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület élén

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület új elnöke Böröcz István, aki Vászolyiné Dobrosi Ágnest követi az elnöki tisztségben. A négy évig tevékenykedő elnök asszony, mivel a Balaton Best Turisztikai Egyesület ügyvezetője is, a pályázati összeférhetetlenség miatt választásra kényszerült, melyik tisztséget választja. Vászolyiné maradt a Balaton Best élén, az egyesület tagsága pedig új elnöknek Böröcz Istvánt, a Balatonfüredi Yacht Club (BYC) ügyvezetőjét választotta meg.

 

2014.08.08   Együttműködés a turizmusért az északi parton

Két a turizmusban érdekelt és egy civil egyesület fogott össze azért, hogy a nyári szezonon kívül is vendégeket csábítsanak a Balatonhoz. Az 50 millió forintos pályázati támogatással megvalósuló projektben részt vesz a Balaton Best Térségi Turisztikai Kft., amely Balatonalmáditól Tihanyig négy egyesületet tömörít, A Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Balatonvilágostól Alsóörsig 22 vízparti és háttértelepüléssel és az Alsóörsi Sport Egyesület.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT