MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dr. Tihanyi László osztályvezető-főorvos, Állami Szívkórház

Találatok száma: 3

 

2016.07.04   Semmelweis-napi ünnepség Balatonfüreden

Július 1-je Semmelweis-nap, a magyar egészségügy napja, egyben az egészségügyi dolgozók számára munkaszüneti nap. 1818-ban ezen a napon született Semmelweis Ignác magyar orvos, az "anyák megmentője", aki kiemelkedő szerepet játszott a gyermekágyi láz leküzdésében. Születésnapjának évfordulóján idén Balatonfüreden is megtartották a hagyományos ünnepséget, ahol ketten vehették át a város kitüntetését.

 

2016.03.17   Infarktuson átesett betegeknek nem ajánlott a bor

A bor és az egészség kapcsolatáról tartott előadást dr. Tihanyi László, a szívkórház osztályvezető főorvosa Arácson. A Balatonfüred és környéke Borút Egyesület és az Arácsi Seniorok Társasága már sokadik alkalommal várta az érdeklődőket programsorozatára, ahol az érdekes előadások mellett, mindig egy-egy borász is bemutatkozik, kóstolni is lehet a finom nedűkből.

 

2015.03.10   A szőlő, a bor és az egészség

Újabb érdekes előadással folytatódott a Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület és az Arácsi Seniorok Társasága szervezésében a "Téli esték" programsorozat. A szőlőről és borról szóló előadások sorában ez már a negyedik volt a sorban, kedden dr. Tihanyi László, a szívkórház osztályvezető-főorvosa a szőlő és az egészség kapcsolatáról beszélt. A borfogyasztás jó és rossz oldala egyaránt szóba került.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT