MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Ferencz Gábor címzetes r. főtörzszászlós

Találatok száma: 2

 

2016.03.03   Rendészeti tanulóknak tartott előadást a rendőrség

A Szent Benedek Gimnázium rendészeti tagozatos diákjai, az egész tanév során ismerkednek a rendőrség munkájával. Ez nem csak elméleti oktatást jelent, a szakma gyakorlati oldalát is elsajátíthatják. Legutóbb a rendőrségen fegyverbemutatóval, légpuskalövészettel várták őket és a közlekedési balesetek lehetséges következményeivel is megismerkedhettek. A cél, hogy diákok számára vonzóvá tegyék a rendőri pályát.

 

2015.07.14   Diákjárőrök a közbiztonságért

Az idei főszezonban is diákjárőrök segítik a rendőrség munkáját Balatonfüreden. Egyrészt a Szent Benedek iskola rendészeti tanulói vigyáznak a nyaralók biztonságára, másrészt néhány közösségi munkát teljesítő fiatal is csatlakozott a csapathoz. Feladatuk elsősorban a megelőzés, éles helyzetben tehát nincs szerepük. A Kisfaludy strand parkolójában figyelmeztetik az autósokat, ha a tulajdonos nyitva felejti az ajtót, vagy jól látható helyen értéket hagy a gépkocsiban. Jelenlétük visszatartó erőt is jelent.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT