MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Fazekas Nándor, BKSE

Találatok száma: 4

 

2017.01.31   Fazekas Nándorral a kézilabda világbajnokságról

A francia válogatott nyerte a hazai földön megrendezett januári férfi kézilabda világbajnokságot. A magyar csapat soraiban Fazekas Nándorral a 7. helyen végzett, megelőzve több éremesélyes válogatottat. A mutatott játék alapján a helyezés jónak mondható, de ahhoz hogy a csapat előbbre léphessen és utolérhesse az élmezőnyt jelentősen gyorsulnia kellene a játékának- mondta többek között a válogatott kapusa.

 

2016.05.27   Szezonzáró a BKSE felnőtt kézilabdázóinál

Szezonzárót tartottak a BKSE felnőtt kézilabdázói. A csapat jó évet zárt, a bajnokságban és a kupában teljesítette az elvárásokat. A nyári szünetet követően újból indulhat az EHF kupában, míg a bajnokságban továbbra is az első hat hely megszerzése lesz a cél.

 

2016.04.17   Bronzérmes a BKSE

Bronzéremmel tértek haza a BKSE kézilabdázói a debreceni magyar kupa négyes döntőről. Ez azt jelenti, hogy újból megnyílt az út az együttes előtt, hogy ősszel nemzetközi kupában szerepelhessen.

 

2015.08.07   BKSE - Tatabánya edzőmérkőzés

Lejátszotta első hazai edzőmérkőzését a BKSE. Az ellenfél a bajnoki bronzérmes Tatabánya együttese volt. Mindkét csapat a felkészülés közepén jár, de ennek ellenére igazi kézilabda csemegét hozott a találkozó.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT