MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Lukács Lilla, Zelna Borászat

Találatok száma: 2

 

2016.07.06   Újabb fejlesztések a 77 ING Kft-nél

A 2011-ben 420 millió forintos beruházással alapított 77 ING Kft. ? magyar tulajdonban levő családi vállalkozás ? balatonfüredi üzeme tovább bővült, új munkahelyeket teremtve a városban. Az idei 651 millió forint, összességében több mint 1 milliárd Ft értékű beruházásnak köszönhetően létrejött egy korszerű CNC forgácsoló üzem és az 5. küvettagyártó sor. Az ünnepségen a 77 ING Kft. új létesítménye mellett hivatalosan is felavatták Zettwitz család tulajdonában lévő két éve alapított Zelna Borászatot is.

 

2016.05.14   Borbemutatót tartott a Rizling Generáció

A tavaly alakult Rizling Generáció fiatal borászai felismerték, hogy hiába kiválóak a boraik, csak összefogással tudnak érvényesülni. A 22 tagú egyesület valóban második generációs borászokból áll, akik a Balaton-felvidéket szeretnék népszerűsíteni egységes bormarketingjükkel és eredetvédelmi terveikkel. A Hotel Füredben tartott borkóstoló jó alkalom volt az újabb találkozásra mind egymással mind pedig a borfogyasztó nagyközönséggel.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT