MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Schindele György elnök, Balatonfüredi Nyugdíjas Polgári Egyesület

Találatok száma: 4

 

2013.02.25   Felvonták a székely zászlót

Csatlakozva az országos akcióhoz, hétfőn délután Balatonfüreden is kitűzték a kék-sárga színű székely lobogót. A kezdeményező a Balatonfüredi Nyugdíjas Polgári Egyesület volt.

 

2012.01.28   Balatonfüred volt a vendége a Brüsszeli Magyar Bálnak

A Brüsszeli Magyar Bál díszvendége volt Balatonfüred. A fele részben magyar, fele részben külföldi báli közönség zöme az Európai Uniónál és a NATO-nál dolgozik. A bált szervezők a magyar kultúrát népszerűsítő magyar, francia, angol nyelvű egyesület tagjai. Balatonfüred a városok közül az első volt, amely meghívást kapott a belga fővárosba.

 

2010.05.04   Készül a turulmadár

A Balatonfüredi Nyugdíjas Polgári Egyesület már hatodik éve rendez emlékünnepséget, a trianoni békediktátum évfordulóján a Kovászna-parkban. Az idén, június 4-én különleges lesz a megemlékezés, hiszen ekkor avatják majd fel azt az emlékművet, mely egy turulmadarat ábrázol.

 

2008.11.05   Adománygyűjtés

Adománygyűjtésbe kezdett a Balatonfüredi Polgári nyugdíjas Egyesület a Feszty-körkép megmentéséért. Mint ismeretes az ópusztaszeri épület beázik, a körkép veszélybe került. Mivel egyelőre az állam nem fordít pénzt a történelmi alkotás megmentésére, a civilek mozdultak meg. Füredről indult a kezdeményezés, de szervezők országos hírverést szeretnének.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT