MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: ifj. Makó István titkár, BKLC

Találatok száma: 6

 

2010.08.31   BKLC együttműködési szerződése az Illés akadémiával

Jelentős állomásához érkezett a Balatoni Kölyök Labdarúgó Club. Kedden a csopaki Kerekedi csárdában írták alá azt az együttműködési megállapodást amely értelmében BKLC sportolók a szombathelyi Illés akadémián folytathatják tanulmányait.

 

2009.11.28   Stefánia Vitorlás gyermek labdarúgó torna

Három korcsoport, több, mint 150 ifjú focistája lépett pályára múlt szombaton a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban a II. Stefánia Vitorlás Gyermek Teremlabdarúgó tornán. A Balatonfüredi Kölyök Labdarúgó Klub által szervezett rendezvény keretén belül köszöntötték az idősebb balatonfüredi focistákat, külön kiemelve azokat, aki egészen az NB I-ig jutottak.

 

2009.04.20   Film Puskás Ferencről

Film készült a legendás magyar labdarúgó Puskás Öcsi életéről. A film füredi bemutatóján a rendező Almássy Tamással is találkozhattak. A most következő riportban részleteket láthatnak a dokumentumfilmből, a rendező engedélyével.

 

2009.03.03   Civilek a kistérségben

Körülbelül egy hónapja már beszámoltunk arról, hogy Balatonfüreden és a kistérségben a civil szervezetek újjá kívánják szervezni együttműködésüket: új elvek alapján, új koncepció szerint szeretnének tovább dolgozni. Ebből a célkitűzésből kiindulva március 3-án megalakult a Balatonfüred és Kistérsége Civil Hálózat, amely a civil társadalom erősítését és aktív segítését kívánja szolgálni.

 

2009.01.25   Kölyökfoci Balatonfüreden

Nagy sikerű teremtornát rendeztek vasárnap délelőtt a Balaton Szabadidő Központban. A meghívásos tornára két korosztályban, négy-négy csapat jelentkezett.

 

2008.12.07   Mikulás kupa teremlabdarúgó torna

6 csapat részvételével rendezték meg vasárnap a hagyományteremtő mikulás kispályás gyermek labdarúgó tornát. A fürediek mellett ezúttal Veszprémből és Ajkáról is érkeztek csapatok.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT