MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Tromlerné Rusz Rita elnök, Acro Dance Rock And Roll Sporttánc Egyesület

Találatok száma: 14

 

2017.02.10   Átadták a Balatonfüred Sportjáért járó kitüntetéseket

Balatonfüred ismét elismerte a város legeredményesebb sportolóit és sportvezetőit. Az ünnepélyes eseményt a Balaton Szabadidőközpont panoráma termében tartották, ide várták a 2016-os év legjobbjai.

 

2016.03.11   Világkupa győzelem a svédországi Karlstad városában

A kazanyi Európa-bajnoki negyedik helyezés után ezúttal a dobogó legfelső fokára állhattak fel az Acro Dance egyesület nagyformációs lányai. A High Five csapatnak ez a második aranyérme amit Világkupa versenyen szerzett.

 

2015.11.14   Acro Dance siker Kazanból

A Világkupa siker után ezúttal Európa-­bajnoki negyedik helyezést szerzett a High Five, az Acro Dance SE csoportja a női nagyformációs kontinens vetélkedőn. A bajnoki címet, a házigazdák bánatára a cseh hölgyek szerezték meg.

 

2014.10.19   VI. TLC - Acro Dance Rock and Roll Országos Táncverseny

30 éve hódít hazánkban az akrobatikus rock and roll. A füredi Acro Dance Egyesület az elmúlt évek sikereit alapul véve 14. alkalommal vállalkozott arra, hogy országos táncversenyt rendezzen. Vasárnap a VI. TLC Kupára került sor.

 

2012.11.24   TLC Akrobatikus Rock and Roll Magyar Bajnokság Balatonfüreden

Két korosztályban, kis és nagy formációs valamint felnőtt páros kategóriában versenyeztek a hétvégén a rock and roll táncosok. A magyar bajnokság igazi csemegének számított, hiszen hazánkban több mint harminc éve hódít ez a mozgásforma.

 

2012.03.31   Acro Dance kupa

Telt ház mellett zajlott a negyedik Acro Dance kupa Balatonfüreden. A városi szabadidő központban 520 táncos mérte össze tudását.

 

2011.12.11   XV. Acro Dance Karácsony

Több mint 400 táncos részvételével december 11-én tartották a 15. Acro Dance Karácsonyt. A győzelmeket mind az öt kategóriában a veszprémi táncosok szerezték meg, a fürediek második hellyel büszkélkedhetnek.

 

2011.10.15   III. TLC Acro Dance kupa

A balatonfüredi szabadidő központban rendezték a III. TLC Acro Dance táncversenyt. A rendezvényen a füredi táncosok tíz érmet, köztük hat aranyat szereztek.

 

2010.12.12   Acro Dance karácsony

A 36 csapatos bécsi világbajnokságon elért nyolcadik helyezésükkel búcsúztak a közönségtől a balatonfüredi Acro Sokk nagyformáció táncosai. A 25 csapat részvételével megrendezett Acro Dance karácsonyi gálán az ő bemutatójuk zárta a programot.

 

2010.10.31   Rock and Roll táncverseny Balatonfüreden

Országos Akrobatikus Rock and Roll verseny helyszíne volt az elmúlt hétvégén Balatonfüred. A megmérettetésre közel ezer ifjú táncoslány jött el. A füredi Acro Dance-es lányok valamennyi kategóriában szépen szerepeltek. A felnőtt nemzetközi nagyformációs csapat 2. lett és ezzel kvalifikálta magát a bécsi vb-re.

 

2010.02.12   Átadták a "Füred Sportjáért" kitüntetést

Ünnepélyes körülmények között adták át a Balatonfüred Sportjáért kitüntetést a 2009-ben sikeresen szereplő sportolóknak ,sportvezetőknek. Ez alkalommal több mint 100-an vehettek át elismerést a város vezetőitől a Balaton Szabadidőközpontban.

 

2009.10.10   TLC Acro Dance verseny Balatonfüreden

Első alkalommal rendezett országos bajnokságot a Balatonfüredi Acro Dance Sportegyesület. A fürediek szépen szerepeltek,az Acro Sokk-os lányok megnyerték a felnőtt nemzeti nagyformációs versenyt

 

2009.03.07   Acro Dance bajnokság

Nyugat-magyarországi pontszerző bajnokságot rendezett az Acro Dance Sport Egyesület a hétvégén a füredi sportcsarnokban. A helyiek ismét szép eredményeket értek el. A győztes ?aranycsapat? már az országos döntőre készül.

 

2008.12.13   Acro Dance karácsony

Az elmúlt hétvégén immár 12. alkalommal rendezték meg a hagyományos Acro Dance karácsonyt. Az ünnepi versenyen több mint 1000 fiatal táncos állt színpadra 3-tól egészen 21 éves korig. A fürediek idén is szép eredményeket értek el.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT