MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Walter Sennebogen tulajdonos, TLC Kft.

Találatok száma: 11

 

2016.12.13   Jubileumi karácsony a TLC-ben

Húszéves fennállását ünnepelte a balatonfüredi Termelés Logistic Centrum. A karácsonyi fogadáson együtt ünnepeltek a dolgozók a német tulajdonos családdal és a városvezetéssel megemlékezve az elmúlt két évtizedről. A cégvezetés nem fél a jövőtől sem, mert a világ akármennyire is a teljes digitalizáció felé halad, a nehézgépekre, ha számítógép irányítja is őket, mindig szükség lesz.

 

2015.12.11   Fizetésemelés és prémium a TLC-seknek

A balatonfüredi székelyű Termelés Logistic Centrum Kft. a gyengülő gazdasági körülmények ellenére is jó évet zárt, idei eredményeik a 2014-es számokat is túlszárnyalták, hallottuk a cég hagyományos karácsonyi ünnepségén. Az egész világon visszaesett a nehézgépalkaltrészek iránti kereslet, ráadásul a termékeket egyre olcsóbban és egyre jobb minőségben kell előállítaniuk. Mindezek ellenére a Sennebogen cégcsoport 2016-ban is fejleszt, érkezik a robottechnológia.

 

2014.12.04   Karácsonyi ünnepség a TLC-nél

A TLC, azaz a Termelés Logistic Centrum biztos munkahely. Az acélmegmunkáló gyárban stabilak a jövedelmek és a termelés is, amelyet 2015-ben tíz százalékkal terveznek még tovább növelni. A német cégcsoportba tartozó füredi cég ötven országba gyárt alkatrészeket óriási anyagmozgató gépekhez, köztük a Dubai-ban dolgozó 880-as daruhoz is.

 

2013.12.13   TLC karácsony

Hagyományos karácsonyi ünnepségre hívta dolgozóit Füred legnagyobb munkaadója a TLC Kft. Ahogy megszokhattuk már, túl az ünnepi hangulaton és az ajándékokon, az egész termelési évet is értékeli ilyenkor háromszáz dolgozójával együtt az ügyvezetés.

 

2012.12.05   Új ipari csarnokot épít a TLC

Hogy a következő húsz,harminc évben is jelen lesz Balatonfüreden a TLC Kft.,arra a legjobb garancia a mostani beruházás.1.1 milliárd forintért épít új hegesztőcsarnokot a német tulajdonú cég a valamikori hajógyár területén. Az alapkőletételnél a legmodernebb hegesztő technológiát és hatvan új unkahelyet is ígértek a cég vezetői.

 

2011.12.02   A TLC karácsonyán

Biztos munkahelyeket, jó munkakörülményeket és új gépeket ígér jövőre a TLC, azaz a nehézgép alkatrészeket gyártó füredi Termelés Logistic Centrum. A város intézményeit, kézilabda csapatát jelentősen támogató cég vezetése teljesen optimista a jövő évet tekintve, hangzott el az évvégi ünnepségen.

 

2011.09.20   Átadták a felújított arácsi óvodát

Új játékokkal, tornaszobával, felújított mosdóval, megszépült udvarral várja szeptember 26-tól a legkisebbeket a felújított arácsi óvoda. A beruházást a város 3,250 millió, a TLC Kft. pedig 7,25 millió forinttal támogatta. Az udvar megszépülésében a Széchenyis diákok segítettek és sok szülő is kivette részét a munkából.

 

2011.07.26   "Balatonfüred Kulturális Nagykövete" címet adományoztak a közelmúltban elhunyt Erich Sennebogennek

Magas szintű kitüntetésben részesítette a Balatonfüred Városért Közalapítvány Erich Sennebogent, a TLC Kft. tavasszal elhunyt alapítóját. A Balatonfüred Kulturális Nagykövete díjat a vállalkozó fia, Walter Sennebogen vette át kedden a Városházán.

 

2010.12.03   A TLC karácsonyán

A Termelés Logistic Centrum, Balatonfüred legnagyobb cége, jó évet zárt 2010-ben. Éjt nappallá téve dolgoztak az utóbbi hónapokban, három műszakban gyártották a rakodógépekhez az alkatrészeket és szállították őket a Németországi központba. A hagyományos karácsonyi évzáró ünnepségen a cégvezetés is értékelte az évet.

 

2009.12.03   Évzáró ünnepség a TLC Kft.-nél

Minőség, gyors alkalmazkodás a megrendelőhöz, ettől függ a jövő. - mondta Walter Sennebogen, a TLC német tulajdonosa a füredi évzáró ünnepségen. Az államilag elrendelt nyolc órás munkaidő ideje lejárt, ahhoz, hogy megmaradjanak a munkahelyek, sokszor 12 órát és szombaton is kell dolgozni, csak így vészelhetik át a cégnél a 2010-es évet.

 

2008.12.12   A TLC-nél nincs pénzügyi válság

Szokásos karácsonyi ünnepségét tartotta meg Balatonfüred legnagyobb munkaadója és iparűzésadót fizető vállalata a Termelés Logistic Centrum. A német tulajdonban lévő TLC-nél egyelőre nincs válság. Ha csökkenteni kellene a termelést 2009-ben, akkor sem bocsátanak el dolgozókat, mondta Walter Sennebogen tulajdonos Füreden.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT