MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Lénárt Erik igazgató, TLC Kft.

Találatok száma: 3

 

2010.12.03   A TLC karácsonyán

A Termelés Logistic Centrum, Balatonfüred legnagyobb cége, jó évet zárt 2010-ben. Éjt nappallá téve dolgoztak az utóbbi hónapokban, három műszakban gyártották a rakodógépekhez az alkatrészeket és szállították őket a Németországi központba. A hagyományos karácsonyi évzáró ünnepségen a cégvezetés is értékelte az évet.

 

2009.12.03   Évzáró ünnepség a TLC Kft.-nél

Minőség, gyors alkalmazkodás a megrendelőhöz, ettől függ a jövő. - mondta Walter Sennebogen, a TLC német tulajdonosa a füredi évzáró ünnepségen. Az államilag elrendelt nyolc órás munkaidő ideje lejárt, ahhoz, hogy megmaradjanak a munkahelyek, sokszor 12 órát és szombaton is kell dolgozni, csak így vészelhetik át a cégnél a 2010-es évet.

 

2008.12.12   A TLC-nél nincs pénzügyi válság

Szokásos karácsonyi ünnepségét tartotta meg Balatonfüred legnagyobb munkaadója és iparűzésadót fizető vállalata a Termelés Logistic Centrum. A német tulajdonban lévő TLC-nél egyelőre nincs válság. Ha csökkenteni kellene a termelést 2009-ben, akkor sem bocsátanak el dolgozókat, mondta Walter Sennebogen tulajdonos Füreden.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT