MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szekeres Kornél r. főhadnagy, megelőzési előadó

Találatok száma: 41

 

2011.02.22   Rendőrségi hírek

Egyre több a falopás a térségben. Előfordult, hogy családi háztól lopták el a felhasogatott fát, egy kistelepülésen pedig a környékbeli erdőket ritkították meg tolvajok. A rendőrség óvatosságra int a közlekedésben, a téli útviszonyokra továbbra is számítani kell. Íme a heti rendőrségi krónika.

 

2011.01.18   Rendőrségi hírek

Rendőrségi híreink következnek melyből többek között megtudhatják, hogy a csalók milyen módszerekkel próbálnak hiszékeny emberektől pénz eltulajdonítani.

 

2010.12.06   Rendőrségi hírek

Fokozott rendőri ellenőrzésekre lehet számítani a karácsony előtti hetekben és az ünnepek alatt is. A Közlekedésrendészeti, a Közrendvédelmi és a Bűnügyi Osztály munkatársai is a szokásosnál többször és több helyen bukkannak fel. Ellenőrzik a gépkocsik műszaki állapotát, a passzív biztonsági eszközök helyes használatát, de a karácsonyi vásárokban is találkozhatunk egyenruhásokkal.

 

2010.10.27   Rendőrségi hírek

Felújítás alatt áll a füredi rendőrkapitányság épülete, a beruházás annak a háromoldalú megállapodásnak köszönhető, amely az ORFK, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a füredi önkormányzat között jött létre még korábban. A felújítás átszervezést is megkövetelt, ráadásul az elmúlt hetekben sok riasztást kaptak a rendőrök.

 

2010.09.14   Rendőrségi hírek

Rablás, betöréses lopás is előfordult Balatonfüreden az elmúlt időszakban. Volt ahonnan készpénzt, műszaki cikkeket vittek el a tolvajok, de volt olyan eset is, amikor a szőlőre fájt a bűnelkövetők foga.

 

2010.08.03   Rendőrségi hírek

Az egyik közüzemi szolgáltató emberének adta ki magát két ismeretlen Balatonfüreden és így loptak meg egy idős férfit. Összesen 190 ezer forintot zsákmányoltak. Sok volt a strandi lopás is az elmúlt időszakban, főleg mobiltelefont, pénztárcát vettek magukhoz a tolvajok, de volt akitől az olvasószemüvegét vitték el. A rendőrség fokozott óvatosságra és körültekintésre int.

 

2010.07.06   Rendőrségi hírek

A következő hetekben a közutakon elsősorban a passzív biztonsági eszközöket fogják ellenőrizni a rendőrök. A biztonsági övek, a gyermekülések, motorosoknál pedig a bukósisak helyes használatát. Rendőrségi híreinkben arról is beszámolunk, hogy az elmúlt időszakban megszaporodott a lopások száma a környéken.

 

2010.06.20   Fokozott közúti ellenőrzések

A közbiztonság megszilárdításáért hirdetett átfogó programot az Országos Rendőrfőkapitányság, melynek keretében minden megyében fokozott rendőri ellenőrzésekre kell számítani a következő hetekben. A szokásosnál többször és több helyen fognak mérni is, érdemes tehát betartani a sebességkorlátozásokat.

 

2010.06.15   Rendőrségi hírek

Beindul a nyári nagyüzem a rendőrségnél. Egyelőre megerősítő erők nélkül kell megküzdeniük a többlet feladatokkal, pedig a bűncselekmények száma érezhetően emelkedett június első heteiben. Betörés, lopás, autófeltörés ezek mind előfordultak az elmúlt időszakban.

 

2010.05.28   Már tudok biztonságosan közlekedni - döntő

A füredi rendőrkapitányság már hatodik alkalommal rendezte meg a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, a "Már tudok biztonságosan közlekedni!" című egész évben zajló vetélkedősorozat döntőjét. Ebben az évben a három füredi általános iskola mellett, négy kistérségi intézmény diákjai is összemérhették tudásukat.

 

2010.05.11   Rendőrségi hírek

Mai rendőrségi híreinkben beszámolunk arról, hogy több mint tíz autót törtek fel Balatonfüreden az elmúlt két hétben, a tetteseket most is keresi a rendőrség. Szó lesz arról is, hogy Balatonudvariban találták meg azt az 50 éves férfit, aki öngyilkos akart lenni, miután Budapesten megölte feleségét, a kétszeres magyar golfbajnoknőt, Fodor Krisztinát.

 

2010.04.07   A húsvéti közúti ellenőrzések tapasztalatai

Országosan több mint 500 autóst ellenőriztek a húsvéti ünnepek alatt, majdnem száz esetben indult eljárás szabálytalanság miatt, ittas vezetőből azonban kevesebb volt mint tavaly. Balatonfüreden is szondáztatták a gépkocsivezetőket, a két napos ünnepen nem találtak ittas sofőrt.

 

2010.03.29   Rendőrségi hírek

Rendőrségi híreinkben Szekeres Kornél mondja el, milyen bűnesetek történtek az elmúlt időszakban.

 

2010.03.23   Rendőrségi hírek

Mai rendőrségi híreinkben beszámolunk arról, hogy újra elindult a ?Már tudok biztonságosan közlekedni? című játékos vetélkedő, amely az általános iskolák részvételével zajlik. Az előselejtezők már megkezdődtek, a döntőre május végén kerül majd sor.

 

2010.02.02   Rendőrségi hírek

Rendőrségi híreink következnek melyben elmondjuk, hogy megszaporodtak a pince és nyaralófeltörések és, hogy szigorodott a tilosban parkolással kapcsolatos rendőrségi eljárás.

 

2010.01.05   Rendőrségi hírek

Egyelőre nem találja a rendőrség annak a rablássorozatnak az elkövetőjét, aki az ünnepeket előtt, alatt és után is rabolt a városban. A rendőrség szerint mindhárom rablást ugyanazon személy követhette el. Az ünnepek idején sok volt a betöréses lopás is.

 

2009.12.01   Rendőrségi hírek

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a lopások a környéken, iratokat, pénzt, üzemanyagot, sőt horgászbotot is loptak a tolvajok.

 

2009.11.17   Rendőrségi hírek

Sikerekről is beszámolunk a most következő rendőrségi hírekben, a füredi zsaruk három személyt fogtak el, mindegyik körözés alatt állt. Balatonfüred tehát bár csendes kisváros, mégsem jó búvóhely a bűnözők számára.

 

2009.10.27   Rendőrségi hírek

Hétfőn ismeretlen tettes kirabolt egy szentantalfai pénzintézetet. Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr főkapitányság nagy erőkkel nyomoz. A füredi kapitányság területén is több bűncselekmény történt az elmúlt időszakban.

 

2009.09.29   Rendőrségi hírek

Az elmúlt napokban több betörés és lopás is történt Balatonfüreden. Sőt hosszú idő után autót is loptak a városból. A legfrissebb híreket Szekeres Kornél mondja el.

 

2009.08.04   Diákjárőrök

Augusztus 2. és 8. között gyakran találkozhatnak a járókelők Füred, Csopak és Tihany utcáin diákjárőrökkel, akik szórólapokat osztanak, információkat nyújtanak a turistáknak. A fiatalok a nemzetközi rendőrszervezet által létrehozott tábor keretében teljesítik azt a feladatot. Ezzel jelentős segítséget nyújtanak a rendőrségnek a főszezonban.

 

2009.07.07   Rendőrségi hírek

Következő rendőrségi híreinkben elmondjuk milyen bűncselekmények történtek a térségben és levetítjük a Füred Tv közbiztonsági kisfilmjét, amely a strandi lopások megelőzéséhez ad hasznos tippeket.

 

2009.06.23   Rendőrségi hírek

A rendőrség három, a közelmúltban történt bűncselekményt derített fel sikeresen. A füredi kapitányságon több tolvajt is rács mögé tettek, többségüket a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Jönnek a részletek.

 

2009.06.04   Véget ért a "Már tudok biztonságosan közlekedni" idei sorozata

Negyedik éve rendezték meg a ?Már tudok biztonságosan közlekedni? című vetélkedősorozatot, általános iskolás gyerekek részére. A döntőt az elmúlt héten rendezték Balatonfüreden. Természetesen a helyi iskolások is képviseltették magukat.

 

2009.06.02   Rendőrségi hírek

Rendőrségi híreink következnek amelyből kiderül, hogy az alkohol mennyi gondot okozhat ha azt nem kulturáltan fogyasztják. De több lopásról is beszámolunk, amelyet a gondatlan sértettek elkerülhettek volna.

 

2009.04.15   Rendőrségi hírek

Országos közúti ellenőrzést tartott a rendőrség a húsvéti ünnepeket alatt. Elsősorban az ittas járművezetőket akarták kiszűrni a forgalomból, de a gyorshajtókat is keresték. Akad dolguk a füredi rendőröknek is, az azonban pozitívum, hogy itt csak egyetlen ittas vezetőt találtak.

 

2009.03.31   Rendőrségi hírek

Az elmúlt napokban két embert is előzetes letartóztatásba helyezett a megyei ügyészség, a füredi rendőrök ugyanis egy betöréssorozat elkövetőjét és egy csalót is elfogtak. Ez utóbbi ügynek több károsultja is lehet, mint amennyiről most tud a hatóság, jönnek a részletek.

 

2009.03.18   Rendőrségi hírek

Betörések, lopások jellemezték az elmúlt időszakot. A rendőröknek Tihanyban és Dörgicsén is akadt dolguk és lesz feladatuk a hétvégén is, hiszen most rendezik a Tihany-kupa országos kerékpárversenyt és a Balaton szupermaratont. Emiatt útlezárásokra kell felkészülni.

 

2009.03.03   Rendőrségi hírek

A személyautókat de még a Tagore sétányon lévő munkagépeket sem kímélték a tolvajok az elmúlt időszakban. Több helyszínről loptak el mobiltelefonokat, készpénzt. A következő hetekben fokozott rendőri jelenlétet ígér a füredi kapitányság. Mindezt azért, hogy megőrizzék a város nyugalmát, kézre kerítsék a körözött személyeket és ellenőrizzék a közlekedőket.

 

2009.02.03   Rendőrségi hírek

Mai rendőrségi híreinkben beszámolunk arról, hogy ismét az áramszolgáltató nevében eljáró csalók loptak meg egy tihanyi lakost, hallhatnak arról, hogy több évnyi kihagyás után ismét autót loptak Balatonfüredről és láthatják a vasárnap hajnali tragédia képeit is, ahol egy 37 éves füredi fiatalember égett benne saját autójában.

 

2009.01.14   Rendőrségi hírek

Rendőrségi híreink következnek. Szekeres Kornél megelőzési előadó az elmúlt napok bűnügyi eseményeit mondja el, ezen kívül téli közlekedési jó tanácsokat is hallhatnak.

 

2008.12.10   Rendőrségi hírek

Egyre több fiatalkorú követ el bűncselekményt Magyarországon, így Veszprém Megyében is. A füredi rendőrkapitányság nyomozói a közelmúltban egy tihanyi fiatalokból álló bandát fogott el. Rendőrségi híreink következnek.

 

2008.11.25   Közlekedés télen

A téli útviszonyokról szó lesz még most következő rendőrségi híreinkben is. De előtte arról hallhatnak, hogy mennyire veszélyes az, ha valaki többet iszik a kelleténél és nekiindul a fagyos éjszakának.

 

2008.11.05   Rendőrségi hírek

A következő percekben rendőrségi híreinket láthatják. Bambek Gabriella kolléganőm annak járt utána, hogy ez elmúlt napokban milyen bűncselekmények, balesetek történtek a füredi térségben.

 

2008.10.22   Rendőrségi hírek

A következő percekben, rendőrségi híreinket láthatják. A rendőrség az Önök segítségét is kéri.

 

2008.10.14   Rendőrségi hírek

A ködös reggelek miatt több baleset is történt az elmúlt időszakban, és az autósok számára újra veszélyt jelentenek a vándorló, vadak is. A Balatonfüred Veszprém közötti útszakaszon fokozott a vadveszély. Erről is szó lesz a mostani rendőrségi hírekben.

 

2008.09.03   Rendőrségi hírek

Most következő rendőrségi híreinkben több témát is érintünk. Egyrészt beszámolunk a nyár utolsó két hetének bűnügyi krónikájáról, másrészt megtudhatják hány keresett bűnözőt fogtak el a füredi rendőrök. Emellett még az iskolakezdés is szóba kerül.

 

2008.08.06   Rendőrségi hírek

Mai rendőrségi híreinkben beszámolunk egy táborról amit a füredi kapitányság rendez és amely elősegíti a térség közbiztonságát.

 

2008.07.30   Rendőrségi hírek

Az elmúlt időszakban megnőtt a balesetek száma a Balaton környékén, a napokban sajnos halálos kimenetelű szerencsétlenség is történt a 71-es főúton Tihany közelében. Rendőrségi híreink következnek.

 

2008.07.23   Rendőrségi hírek

Az elmúlt napokban több baleset is történt a térségben. A most következő rendőrségi híreinkből emellett arról is hallhatnak, hogy hány bűnözőt fogtak el a füredi rendőrök.

 

0000.00.00   Rendőrségi hírek

Beindult a szezon és ez nemcsak a kánikulai meleget és a sok turistát jelenti. Sajnos ilyenkor ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma is. Hétfőn például egy autót törtek fel Tihanyban, onnan 650.000 Ft értékben vittek el készpénzt és ruhaneműket. Balatonfüreden egy tolókocsira akasztott táskát loptak el tegnap délután, benne a tulajdonos német állampolgárságú nő irataival, pénztárcájával és digitális fényképezőgépével. A többi esetről Szekeres Kornélt kérdeztük.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT