MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Hári Lenke elnök, Polgári Szalon

Találatok száma: 5

 

2010.03.15   Március 15-i programok Balatonfüreden

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc kapcsán, változatos programokat kínált Balatonfüred a helyieknek és azoknak, akik itt töltötték az ünnepet. Itt volt a városban a népszerű Csík Zenekar és Debrecenből a Filharmonikus zenekar, valamint a Kodály kórus. Most nézzék meg a négynapos programsorozat összefoglalóját.

 

2010.01.30   Polgári bál 2010.

Kitűnő zenészek, előadók várták a Polgári bál közönségét Balatonfüreden. Fellépett Szarvas József színész és Nikola Parov, aki Herczku Ágnessel együtt legújabb Megéred még című lemezükről adott elő dalokat. A hetedik alkalommal megrendezett esten a rossz idő miatt többen nem érkeztek meg, de így is százfős közönség vett részt az év első bálján az Anna Grand Hotelben.

 

2009.06.06   Jókai napok - a szombati események

Az idei Jókai Napok rendezvényei négy napon át kínáltak kulturális programokat Balatonfüreden. A városban bemutatkozott a jövőre 60. születésnapját ünneplő Alföld című irodalmi folyóirat, két képzőművészeti kiállítás nyílt, és több új könyvet is bemutattak. Sokan látogattak ki a Jókai bablevesfőző-versenyre és népszerűek voltak az esti koncertek is. A Füred TV minden eseményen ott volt, most bővebb összefoglalónk következik.

 

2009.02.18   Nyolc fotós kiállítása

Nyolc kiváló füredi fotós ezúttal, egy kiállítás keretében mutatja be képeit. A Polgármesteri Hivatal folyosógalériájában látható tárlaton a fő téma a tavasz, így nem csoda ha a képek többsége is a színes évszakhoz kötődik.

 

2009.02.14   Polgári bál

Ebben az évben a tombola bevételét 200 ezer forintot ajánlottak fel a polgári bál szervezői adományként a Küngösön épülő Szent Kinga templomnak. A hagyományokat ebben is folytatták a rendezők, akik tavaly pl. a dévai gyermekotthont támogatták.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT