MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kőrösi Csaba színművész

Találatok száma: 8

 

2014.10.31   Levelek a lövészárokból - bemutató a Petőfi Színházban

Az I. Világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából mutatják be ebben az évadban Veszprémben, a Levelek a lövészárokból című darabot. A rendhagyó est anyagát Nemlaha György, a Magyar Televízió legendás szerkesztője állította össze, a rendező Kéri Kitty.

 

2014.06.15   Évadzáró a Petőfi Színházban

Nagy sikere volt idén a nyílt napnak, a Bérletek éjszakájának, az Angol Nyelvű Drámafesztiválnak, az Erdélyi Napoknak és jelentősen nőtt a bérletesek száma, hangzott el a Veszprémi Színház évadzáró társulati ülésén. Több színművész munkáját kitüntetéssel ismerték el és megtudtuk azt is, hogy a nyár is mozgalmasnak ígérkezik.

 

2011.06.18   Évadzáró a Veszprémi Petőfi Színházban

Június 18-án tartották a Veszprémi Petőfi Színház évadzáró társulati ülését. Ezen a napon adták át a Petőfi és a Latinivits-díjat. Előbbit a közönség szavazatai alapján Kőrösi Csaba színművész kapta, utóbbit a társulat tagjainak szavazatai alapján Kellerné Egresi Zsuzsanna a teátrum értékesítési vezetője vehette át.

 

2011.03.30   Médianap a Petőfi Színházban

Április elsején mutattják be a veszprémi Petőfi Színházban Beaumarchais: Figaro házassága című művét. A darabot Valló Péter állítja színpadra, aki három éven belül harmadszor rendez a teátrumban. A főbb szerepekben Kőrösi Csabát, Pindroch Csabát, Dobra Máriát és Trokán Annát láthatja a közönség.

 

2011.01.21   Diákszemmel Az ember tragédiája

Rendhagyó előadással várta a közönséget január 22-én, a magyar kultúra napján a veszprémi Petőfi Színház. Diákok adták elő Az ember tragédiáját. Mindegyik színt más-más iskola mutatatta be, így állt össze a teljes darab. Stábunk a bemutató előtt egy nappal a próbákon forgatott.

 

2010.04.19   Diákok a színpadon

Középiskolások mutatják be jövőre a magyar kultúra napján Az ember tragédiáját a Petőfi Színházban. A 15 színt 14 iskola diákjai állítják színpadra, ezekből áll össze majd a kész darab. Április 16-án sorsolták ki a teátrumban, hogy melyik jelenetet melyik intézmény kapja. A füredi Lóczy Gimnázium tanára a Falansztert húzta.

 

2010.03.06   Csárdáskirálynő a Petőfi Színházban

A világ legnépszerűbb magyar operettjét a Csárdáskirálynőt láthatják a nézők bérletsorozatban a Veszprémi Petőfi Színházban. A darab csereelőadásként a Győri Nemzeti Színház előadásában látható parádés szereposztásban. A győri teátrum tagjai mellett, két veszprémi színész Kőrösi Csaba és Csarnóy Zsuzsanna is játszik a három felvonásos nagyoperettben.

 

0000.00.00   Évadzáró a Petőfi Színházban

Évadzáró testületi ülést tartottak a Veszprémi Petőfi Színházban, melynek keretében beszámoló hangzott el a teátrum gazdasági helyzetéről és a jövő évad terveiről. A hagyományok szerint átadták a Petőfi- és a Latinovits-díjat. A színház történetében először ugyanaz a személy kapta a két elismerést: Kőrösi Csaba színművész, aki 25 éve tagja a társulatnak.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT