MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Barták Péter főszerkesztő, Napló

Találatok száma: 4

 

2010.09.15   Füred a legkedveltebb üdülőhely az északi-parton

Három szomszédos település, Balatonfüred, Csopak és Tihany végzett az élen a megyei napilap nyári idegenforgalmi felmérésében, melynek során a legnépszerűbb üdülőhelyet keresték. A közönségdíjat a tavalyi győztes Alsóőrs érdemelte ki.

 

2009.09.17   Füred a legkedveltebb üdülőhelyek sorában

Az elmúlt nyáron 11. alkalommal hirdette meg a Veszprém Megyei Napló a legkedveltebb üdülőhelyet kereső játékos felmérést. A napilap szerkesztői most is arra voltak kíváncsiak, hogy a Balaton partjára látogató turisták mennyire elégedettek az adott település szolgáltatásaival, a közbiztonsággal és a tisztasággal. Balatonfüred idén a 3. lett. A játékos verseny díjkiosztó ünnepségét múlt héten tartották Alsóörsön.

 

2009.07.08   A Napló számít az olvasókra

A Veszprém megyei Napló mint a térség egyetlen és népszerű napilapja folyamatos akciókat hirdet az olvasóknak. Nemcsak híreket kínálnak, de keresik a megoldást néha olyan megoldhatatlannak tűnő ügyekben is, amihez csak jó szándék, emberi odafigyelés szükséges. Barták Péter főszerkesztőt a tavaszi és a legújabb napló akciókról kérdeztük.

 

2009.04.25   Napló-nap Alsóörsön

A német Westdeutsche Allgemeine Zeitung konszern tulajdonába tartozó Pannon Lapok Társaságának több napilapja is van. Ilyen a Vas, Zala, Fejér és a Veszprém megyei Napló, ami része az itt élők mindennapjainak. A megye piacvezető, egyetlen napilapjára is ráfér azonban a megújulás, hiszen az internet és több bulvár napilap megjelenésével folyamatosan változnak az olvasói igények is, amit az újságnak ki kell szolgálnia. Hétfőtől megújult Naplót találunk a postaládánkban.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2023 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT