MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Sarlós Tibor elnök, Royal Balaton Golf & Yacht Club

Találatok száma: 4

 

2012.07.28   Junior Golf Európa-bajnokság Balatonudvariban

Rangos esemény helyszíne volt a hétvégén Balatonudvari. A Royal Golf Club harmadik alkalommal rendezhetett Junior Európa-bajnokságot. Az első napon az eső kissé megtréfálta a versenyzőket, de pénteken és szombaton eredményes napokat zárt a több mint száz résztvevő.

 

2011.07.23   Junior Golf Európa-bajnokság Balatonudvariban

Rangos esemény helyszíne volt júliusban a balatonudvari Royal Balaton Golf & Yacht Club. A második alkalommal megrendezett junior Európa-bajnokságon 29 ország 103 játékosa vett részt.

 

2010.07.21   European Young Masters Golf Európa-bajnokság

Balatonudvariban, a Royal Balaton Golf Clubban rendezik meg a héten a Junior Golf Európa-bajnokságot. A verseny legjobbjai az amerikaiakkal küzdenek majd meg a következő kupán. Az Eb megnyitója és több rendezvénye is Balatonfüreden lesz. Hogy a golfot népszerűsítsék, a SportKlub csatornán és a füredi sétányon lévő kivetítőn minden este követhetik a verseny összefoglalóját az érdeklődők.

 

2009.05.17   Nyílt nap a balatonudvarii golfpályán

Sokan éltek a lehetőséggel a hétvégén, amikor bárki számára kedvezményes oktatást tartottak a balatonudvari golfpályán. Akik most nem éltek a lehetőséggel azoknak a klub vezetői azt ígérik, hogy ebben az évben lesz még hasonló alkalom.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2022 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT