MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Rojtos Norbert

Találatok száma: 4

 

2013.11.28   Sforzato koncert a Kálvin teremben

Igazi összművészeti élményben lehetett része a Református Általános Iskola diákjainak a Sforzato kvartett koncertjén. A diákok, miközben a zenét hallgatták, rajzolhattak, festhettek is, és figyelhették, hogyan dolgozik Gombor József festőművész. Az elkészült zene ihlette művekből kiállítást is terveznek.

 

2011.03.04   Új karnagy az ifjúsági fúvószenekar élén

Januártól új karnagy, Rojtos Norbert áll a Balatonfüredi Ifjúsági Fúvószenekar élén. Elődje Horváth Zoltán nyugdíjba vonulása után két és fél évig Csincsi Ferenc párhuzamosan dirigálta a felnőtt és az ifjúsági fúvósokat, Rojtos Norbert már ez idő alatt is sokat gyakorolta a vezénylést. Önálló karnagyként a január 16-i hagyományos újévköszöntő koncerten mutatkozott be.

 

2010.05.15   Sforzato koncert az evangélikus templomban

Május 15-én a Balatonfüredi Evangélikus Templomban adott nagysikerű koncertet a Sforzato rézfúvós kvartett. A tehetséges, fiatal füredi muzsikusokból álló együttes immár másodszor koncertezett a Korok Fesztiválja kísérőrendezvényeként. Az est folyamán a közönség különböző zenetörténeti korok híres szerzeményeinek átiratait hallhatta, különleges, egyedi hangzásban.

 

2009.05.23   A Sforzato koncertjén

A Sforzato nevű rézfúvós kvartett először koncertezett nagyobb közönség előtt Balatonfüreden. A négy tehetséges zenész saját szervezésben adott koncertet az Evangélikus templomban. Mielőtt azonban ezt megmutatnánk essen szó egy kiállításról ami csakúgy mint a koncert, a III. Korok Fesztiválja kísérőrendezvénye volt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT