MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Nagy R. Attila elnök, BYC

Találatok száma: 5

 

2011.07.08   Július 14-én rajtol a 43. Kékszalag

Európa legrégebbi tókerülő vitorlásversenye, a Kékszalag startol el ismét Balatonfüredről július 14-én. Az idei hagyományos Kékszalag lesz, nem várnak liberákat és nagy katamaránokat, kisebb hangsúlyt fektetnek a celebritásra is. A lényeg ezúttal valóban a verseny lesz. Vajon megdőlhet-e a Nemere II. több évtizeddel ezelőtt felállított rekordja?

 

2011.01.08   Balaton-Átcsúszás - első jégsport találkozó Füreden

A Kékszalag vitorlásverseny téli párjaként balatoni Jégszalag fesztivál megrendezését tervezi az újonnan megalakult Magyar Jégsport Liga. A hétvégi Balaton-Átcsúszás évnyitó programjaként jégvitorlás versennyel egybekötött jégsport találkozót rendeztek. Sajnos az időjárás nem volt kegyes a résztvevőkhöz és az időjósok a folytatásra sem ígérnek mínuszokat.

 

2010.11.28   BYC kikötőtervek

Folytatódik a Balatonfüredi Yacht Club felújítása. Most uniós pályázat segítségével a belső kikötőt építik újjá. Külön érdekesség, hogy hagyományos módon folyik a munka megőrizve a tradíciókat. Felújítják a műemléki értékű árboc darut és a zászlódarut is.

 

2010.05.15   Vitorlabontó

Szombaton rendezték a hagyományos vitorlabontó ünnepséget és évadnyitó versenyt Balatonfüreden A vitorlásszezont az országgyűlés frissen megválasztott elnöke, a MOB első embere, a kétszeres olimpikon Schmitt Pál nyitotta meg, aki közös kincsünknek nevezte a Balatont. Az ünnepséget követően, a viharos időjárás ellenére is elrajtolt az évadnyitó verseny mezőnye, 23 hajóosztály 500 versenyzőjével.

 

2009.06.28   41. kékszalag

Pénteken pontban 10 órakor elrajtol a 41. Kékszalag mezőnye. Akárcsak az elmúlt években, most is két nyitott kérdés van: meglehet-e dönteni a Nemere II csúcsát és ki győzi le a 2000 óta veretlen Litkey Farkast.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT