MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szőllősi Bence

Találatok száma: 5

 

2014.10.21   Az EHF Kupában továbbjutó BKSE ellenfele az osztrák HC Hard együttese lesz

Bravúros idegenbeli győzelmével az EHF kupa harmadik fordulójába jutott a BKSE kézilabda csapata. A Bécsben megtartott sorsoláson a fürediek következő ellenfele az osztrák HC Hard együttese lesz. A két mérkőzésre november végén kerül majd sor.

 

2011.01.05   Alapoznak a füredi kézilabdások

Egy híján teljes kerettel vágott neki a tavaszi felkészülésnek a BKSE. A csarnokban napi két edzéssel készülnek a februári rajtra. Egyedül Szőllősi Bence állapota volt kérdéses de a felvételünk óta lezajlott orvosi vizsgálat szerencsére pozitív eredménnyel zárult,akárcsak a veszprémi egyetemi államvizsga.

 

2010.07.15   Kézilabdások köszöntése

Aranyéremmel tért haza Szőllősi Bence és Szabó Tamás a 20. nyíregyházi főiskolás egyetemi kézilabda világbajnokságról. A Polgármesteri hivatalban megtartott köszöntőn a két játékos mellett Bene Tamás a válogatott technikai vezetője is elismerésben részesült.

 

2010.06.11   Radnóti-hét 2.

Két volt Radnótis diák vendégeskedett az iskolában az elmúlt héten. A fiúk a kézilabdát népszerűsítették nagy sikerrel.

 

2009.07.27   Nyári felkészülés a BKC-nál

Ugyan az augusztus 30. rajt még messze van, de a BKC kézilabdázói napi két edzéssel már megkezdték a felkészülést a bajnokságra. Mint ahogy megtudtuk augusztus közepétől már edzőmérkőzéseken is találkozhatnak a csapattal a füredi szurkolók.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT