MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Szíjártó Balázs mesterszakács

Találatok száma: 4

 

2011.07.28   Milyen lesz az idei Anna-báli menü?

Javában folynak az Anna-báli előkészületek. A vacsora menűsorát az Anna Grand Hotelben mutatta be Szijártó Balázs mesterszakács, a hotel séfje. Nem könnyű az Anna-báli menűt összeállítani, mert finomnak, látványosnak és különlegesnek is kell lennie. A próbaebéden a meghívottak elmondták véleményüket a négyfogásos herendin tálalt különlegességekről, amelyet július 23-án fogyaszt el az Anna-báli közönség.

 

2010.12.11   Világbajnok séf, Szíjártó Balázs Luxemburgban képviselte hazánkat

Szíjártó Balázs az Anna Grand Hotel főszakácsa világbajnoki címet szerzett a Luxemburgban megrendezett szakács világbajnokságon. A gyümölcs és zöldség szobrairól is híres szakember, ezúttal hidegtál kategóriában lett a legjobb.

 

2010.12.04   I. Borbála-napi borbál

Először rendeztek Balatonfüreden Borbála-napi borbált, ez a kezdeményezés azonban nem a várostól és nem a Balatonvin Borlovagrendtől indult. Az Anna Grand Hotel tulajdonosa és öt környékbeli borász gondolta úgy, hogy egy ötfogásos vacsora keretében, bemutatja a közönségnek a 2010-es évjáratú borokat. Az első bálon 130-an vásároltak belépőt.

 

2009.12.14   Ünnepi készülődés a Radnótiban

A karácsonyra készülnek a Radnóti iskolában is, ahol ünnepi teríték készítő versenyt rendeztek. A fiatalok sokféle, kreatív asztalt készítettek, reméljük, hogy otthon is ilyen szorgalmasak és segítőkészek lesznek, a gyertyagyújtás előtt.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT