MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Dominek Jácint örsparancsnok, Balatonfüredi Vízirendészeti Rendőrörs

Találatok száma: 5

 

2013.12.13   Ülésezett a Balaton Fejlesztési Tanács

Átadták Siófokon a Balaton Régió Közbiztonságáért-díjat, szorgalmazták a busa eltávolítását a Balatonból, a Vidékfejlesztési Minisztérium ismertette a 2014-2020 közötti fejlesztési irányokat. Minderről a pénteken megtartott ülésen tárgyalt a Balaton Fejlesztési Tanács. Aláírtak egy megállapodást is, amely előkészíti az állami tulajdonban lévő balatoni területek önkormányzati tulajdonba kerülését.

 

2013.01.16   Évzáró a judosoknál

Az elmúlt héten tartotta évzáró ünnepségét a 2007-ben alakult balatonfüredi Ronin Judo Közhasznú Alapítvány. A több mint 140 fővel versenyző füredi judosók három egyéni bajnoki címmel zárták az elmúlt évet

 

2012.06.12   A vízirendészet munkájával ismerkedtek a diákok

Az Eötvös és Radnóti iskola, valamint a Lóczy gimnázium tanulói vettek részt kedden délután azon a nyílt napon, ahol a vízi mentők és vízi rendőrök tartottak előadást. Az alapvető ismeretek elsajátítása, úgy mint a viharjelzés ismerete, vagy a közérdekű segélyhívószámok megjegyzése nagyon fontos, hiszen sokszor ezen múlhat egy emberélet. Bár a zord időjárás nem kedvezett a rendezvénynek, a diákok az elméleti információk mellett, néhány életmentő gyakorlati példát is megismerhettek.

 

2010.04.06   Idénykezdés a vízirendőröknél

Vízre tették hajóikat a vízirendőrség munkatársai. A füredi vízirendészeti rendőrörs 7 fős személyzete mostantól állandó ügyeletben dolgozik, hiszen hamarosan megindulnak a vitorlásversenyek és egyre több a csónakos horgász is a vízen. Április 1-jétől már a viharjelzésre is számíthatnak a hajózók, de ha baj van új segélyhívó számon lehet segítséget kérni.

 

2010.01.27   Jéghírek

Hosszú ideje tart a zord téli időjárás, a hőmérséklet pár fokkal elmarad az ilyenkor szokásostól. A gázóra pörög, de van azért akik örülnek a nagy hidegnek, hiszen hamarosan biztonságos vastagságúra hízik a Balaton jege és végre, lehet korcsolyázni. A most következő riportot január 27-én készítettük, tehát ami elhangzik, az a szerdai állapotot tükrözi.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT