MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett vágó: Ladányi János

Találatok száma: 3

 

2016.08.19   A KATTI ZOÓB Divatház bemutatója Balatonfüreden 2016. (vágatlanul)

A KATTI ZOÓB Divatház éves szabadtéri nagy bemutatóján Balatonfüreden - egy egész évre szóló, ezerarcú ruhakollekció, pasztellek, ragyogó sárgák, előkelő, mély tónusok, letisztult szabásvonalakkal és ikonikus képzőművészeti motívumokkal randevúzva keltették életre a felejthetetlen divatvarázslatot. Szezonokon, korszakokon és stílusokon ível át a Ház három irányvonala, a Unique Touch, a High Street és a Timeless Elegancy 2016/2017-es őszi/téli, valamint 2017-es tavaszi/nyári kollekció - írta a marieclaire.hu a balatonfüredi Anna Grand Hotel parkjában megtartott divatbemutatóról.

 

2014.08.16   Zoób Kati divatbemutatóján

Zoób Kati divattervező Balatonfüreden mutatta be új kollekcióját. A szabadtéri divatbemutató különlegességét az adta, hogy ezzel ünnepelte a jól ismert tervező pályafutása húszéves évfordulóját. Nagy volt a várakozás, mert Zoób Kati hat éve nem tartott divatbemutatót,de a város inspirációja és a több éves alkotó munka meghozta gyümölcsét. A nagy sikerű divatbemutatón a kifutón 124 öltözetet mutattak be a modellek. A divatshow pillanatait a Füred Tv-nek Ladányi János kamerája rögzítette.

 

2014.01.16   Új film a városról: Balatonfüred, több mint Balaton

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület támogatásával készült el az az invitáló film, amely Füred turisztikai produkcióit mutatja be. Az alkotók, Ladányi János és Csorba Kata szerint a film a legfontosabb hangulatokat, benyomásokat adja vissza, mit kínál a város egész éven át. A húsz szereplővel, köztük gyerekekkel is készült filmnek lehetne az is egyszerűen a címe, hogy Füred, a jó hely, ahol egész évben mindenki megtalálja a neki tetszőt, ami az itt élőknek és a várost ismerőknek nyilvánvaló, de mint invitáló filmnek, az a célja, hogy meggyőzze erről azokat is, akik még nem jártak itt. Természetesen fájó, hogy kimaradt sok, az alkotóknak is kedves hely a filmből, de nem a leltár volt a cél. Február elején elkészül egyébként egy 3-4 perces rövidített változata is a filmnek, amelyet az egyesület a hosszabb változattal együtt turisztikai vásárokon és a médiában is használhat majd. (A teljes videó HD minőségben is megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=3AgrZeRwvAM)

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT