MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Jó ütemben halad az építkezés a Szent István téren

2011.02.15. • Gőzerővel folynak a munkálatok a Szent István téren a városházával szemközti területen, ahol mélygarázs, üzletek és lakások épülnek. A felépítmények kivitelezését végző Bázis-Invest Kft. múlt év végén kezdte meg a helyiségek kialakítását. Ide költözik majd az okmányiroda, de lesz gyógyszertár és bank is.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#2 - dodo - 2011.02.16. - 17:23:29

Tudom ,hogy nem leszek "trendi" a hozzászólásommal ,de nekem tetszik.Bár 100éves omladozó kulipintyók helyére épülnek egy hires épitész álltal tervezett modern épületek ,de itt afórumon senkinek semmi nem elég jó.Sikk lett mindent kritizálni leszólni.Néhány embert szivesen elküldenék tanulmány útra Borsodba ,Szabolcsba ,hogy ráébredjenek ,hogy milyen folyamatosan szépülő ,gyönyörü városban laknak.Mitöl is életveszélyes a körforgalom?Szerintem sokkal biztonságosabb ,mint egy sima hármas kereszteződés.Németeknél mindenhol igy oldják meg már régóta ,és nagyon ritkák a balesetek!A kialakitását illetően pedig bizni kéne a tervezők szaktudásában.

#1 - Sanyi - 2011.02.16. - 13:57:38

Nekem biztos rossz a szemem de a látványterv nem is hasonlít a mostani állapotra .Mintha minden épület sokkal szélesebb lenne mint a videón.A posta felől se fér el se rámpa se fa.Sőt az egész ronda épület lelóg a telekről. És olyan tágas tereket se látok valójában.De a fő gond a parkolás lesz x lakáshoz kell egyenként minimum egy parkoló,az üzletekhez is kell ,és a Hivatali dolgozók is itt szoktak parkolni.Az a kérdés az ügyfelek és vásárlók hol parkolnak majd?? A biztonságos körforgalmat is akkor lehetett volna kialakítani, ha egy kicsit elvesznek a telekből, megköszönhetjük majd az újabb ÉLETVESZÉLYES kereszteződést mint ami arácson a faluközpontba van. A két hely kísértetiesen hasonlít egymásra.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2582

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2020.09.30 02:22:19

ADATLAP

Forgatás napja: 2011.02.15

Sugárzás napja: 2011.02.16 (1021. adás)

Videó hossza: 0:03:26

Szerkesztő:

Bambek Gabriella

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Riportalany:

Erdős Ferenc kivitelező

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2020 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT