MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Krúdy-reggeli irodalommal, zenével

2014.10.26. • Ötödik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Krúdy-reggelit, Hamvas Béla emlékére. A villásreggeli hagyománya szinte teljesen eltűnt a magyar vidéki életből, annak ellenére, hogy tőlünk nyugatabbra még ma is nagy divat. A zenés, irodalmi délelőttön ezúttal is bemutattak egy Krúdy könyvet és az egyes fogások közben színészek olvastak fel a résztvevőknek.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Százdi Antal - 2014.11.10. - 18:50:11

Tisztelt Praznovszky Úr!
Gratulálok a színvonalas rendezvényekhez, végig lapoztam, néztem az eddigieket. Szeretnék rendelni a kiadványokból, ha lenne kedves megadni a listát.
Érdekességként jegyzem meg, hogy nálunk, Csepel évekig működött egy hasonló baráti szerveződés, Krúdy Páholy néven, ahol szintén a gasztronómia, a zene és az irodalom állt a rendezvények középpontjában. Kiadványunk is jelent meg, benne egyebek mellett az aktuálisan főző tagok receptjeivel, amiből szívesen küldök Önnek.

További sikeres irodalmi és gasztronómiai kalandozást kívánva Márton-nap előestéjén (Krúdyra és a libasültre utalva), küldöm üdvözletem: Sz. Antal

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1194

Mai megtekintés: 3

Utolsó: 2024.07.14 05:27:35

ADATLAP

Forgatás napja: 2014.10.26

Sugárzás napja: 2014.10.29 (1214. adás)

Videó hossza: 0:04:19

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Blaha étterem különterme

Riportalany:

Praznovszky Mihály irodalomtörténész

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT