MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Az Anna-bál előestéje

2015.07.24. • Szívhalászat, Operagála, koncertek. Ezekkel a programokkal várták a bálozókat és az érdeklődőket a 190. Anna-bál előestéjén. A hagyományos szívhalászaton a legenda szerint nagy a tét, hiszen az lesz a lányok jövendőbelije - vagy legalábbis a báli kísérője - akinek a neve a Balatonból kihalászott faszíven szerepel.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Radics Tibor - 2015.08.02. - 17:27:21

A 190 Anna ?bál előestéjén szívhalászat, operagála, koncertek és nem utolsó sorban a szívhalászók programja tette színvonalassá, a nemzetközileg is elismert nagy hagyományokkal rendelkező Anna-bált. A korábbi Anna-bál koncertek is igazolták, hogy van érdeklődés az igényes szórakoztató zene iránt, mivel a szakma elismert zenészei énekesei megjelenésével adta vissza a régi rangját a szórakoztató zenének a vendégek nagy örömére.
Az Operaház művészei csak emelték az Anna-bál fényét.
A várakozásnak megfelelően színvonalasan reprezentálta a magyar zene kulturális kincsünk fontos részét.
A szórakoztató muzsikáról azonban hamar kiderül, hogy él, és az élőcigányzene varázsa nem pótolható gépzenével ezt igazolta vissza a 24-én, a ?szívhalászók? Lipták Gábor: Legenda a Balatonfüredi Savanyúkútról írása alapján készült Kéry Kitti művésznő által létrehozott Anna-bál komplex programja. Amely a Petőfi színház két művésze Halas Adelaida, Szeles József és a verbunk Veszprém népi koncertzenekar kvintettjének színvonalas közreműködésével, és nem utolsósorban, a Reformkori Hagyományőrzők palotása tette vonzóvá a több száz néző számára az Anna-bál előestéjét.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2142

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.07.12 14:00:46

ADATLAP

Forgatás napja: 2015.07.24

Sugárzás napja: 2015.07.29 (1253. adás)

Videó hossza: 0:03:28

Szerkesztő:

Varró Anna

Operatőr:

Vincze Gyula

Vágó:

Vincze Gyula

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT