MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Ajándékkal kecsegtetnek a csalók

2012.01.11. 09:57 • Újabb trükkös bűnözők, újabb módszerrel próbálnak meg kifosztani embereket Balatonfüreden. Ajándékokat kínálnak, de végül pórul járhat az, aki bedől a csábító ajánlatnak. Olvassa el a füredi rendőrség közleményét.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság felhívja a lakosok figyelmét, hogy a városban megjelentek olyan személyek, akik megszólítják az utcán sétáló, főleg az idősebb, egyedül lévő hölgyeket, hogy számukra ajándékot hoztak. Az ajándékot minden esetben a megszólított lakásán akarják átadni, ennek érdekében felajánlják a személy hazaszállítását is. A lakásban aztán a sértettől megtudakolják az otthon tartott pénzének, értékeinek helyét, amit figyelmének elterelésével (pl.: pohár víz kérésével, rosszullét színlelésével) megpróbálnak megszerezni. Fontos, hogy soha ne engedjük be lakásunkba az ilyen és más nem megszokott indokkal érkező ismeretlen személyeket. Kérjük, hogy ilyen esetben azonnal értesítsék a Rendőrséget az INGYENESEN hívható 107-es hívószámon!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1680

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2024.07.13 15:41:33

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT