MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Hajlétalanokat mentettek meg a biztos fagyhaláltól Füreden

2012.02.07. 11:08 • A nagy hideg miatt aktív az együttműködés a rendőrség és a civilek között Veszprém megyében, folyamatosan keresik a szabadban éjszakázó rászorulókat, illetve a fűtetlen lakásban élőket a rendőrök. A polgármesterek és a helyi lakosok is odafigyelnek környezetükben élőkre, elősegítve ezzel Veszprém megye rendőri állományának eredményes munkáját. A napokban Füreden is életet mentettek az egyenruhások.

Hajléktalanon segítettek a füredi rendőrök és mentősök, állampolgári bejelentés érkezett ugyanis a kapitányságra, miszerint egy rossz állapotban lévő férfi tartózkodik a vasútállomáson. Az ittas állapotban lévő, lakcím nélküli lakoshoz a járőrök mentőt hívtak, ami a férfit - a nála lévő betegszállítási utalvánnyal és orvosi beutalóval - kórházba szállította. Balatonfüreden még időben találtak rá a járőrök arra a rossz fizikai és pszichés állapotban lévő férfira, aki február 4-én a déli órákban rövidnadrágban, mezítláb indult el otthonukból. A kóborlót közelben lakó hozzátartozójához szállították, leromlott állapota miatt azonban a fenti címre orvosi segítséget kellett kérni. A kiérkező mentőkocsi a férfit a Veszprém Megyei Kórházba szállította további kezelés miatt. Balatonfüreden egyébként a Katasztrófavédelem a Közösségi Házat és a vasútállomás várótermét jelölte ki melegedőhelynek.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1597

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2021.05.14 19:07:27

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2021 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT