MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Kepli Lajos országgyűlési képviselő, Jobbik Magyarországért Mozgalom

Találatok száma: 12

 

2017.03.22   Kepli Lajos újra képviselő-jelölt lesz a Jobbik színeiben

Országszerte bejelentette a Jobbik, hogy kik lesznek a párt országgyűlési képviselő-jelöltjei 2018-ban. A Veszprémi 2. számú választókerületben újra indul Kepli Lajos, mondta a képviselő a Balatonfüreden tartott sajtótájékoztatón.

 

2016.10.16   JOBBIK fórum és sajtótájékoztató Balatonfüreden

Arácson és Balatonfüreden is találkozott a helyiekkel a JOBBIK országgyűlési képviselője, Kepli Lajos és Ujhelyiné Károlyi Krisztina, helyi önkormányzati képviselő. A sajtótájékoztatón a népszavazás értékeléséről, a fórumok tapasztalatairól és a választókerületi újságban megjelentekről is szó volt.

 

2015.03.13   A Jobbik sajtótájékoztatója a földfeltöltéssel kapcsolatban

Mint arról tavaly év végén beszámoltunk környezetkárosítás miatt feljelentést tett Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője a füredi Lapostelki úttól nyugatra eső területen folyó, földfeltöltésekkel kapcsolatban. Két hatóság most megszüntette az eljárást, a politikus azonban ebbe nem nyugszik bele, jelenleg a környezetvédelmi felügyelőség határozatára vár. Minderről egy sajtótájékoztatón beszélt.

 

2014.12.05   Környezetkárosítás a füredi szőlőkben?

Több hatóságnál is feljelentést tett környezetkárosítás miatt Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője, az Országgyűlés Fenntartható Bizottság ellenőrző albizottságának elnöke. Balatonfüreden a Lapostelki úttól nyugatra eső, egyébként szőlőművelési ágban nyilvántartott területen nagy mennyiségű építési törmeléket, földet helyeztek el, amelyben szemmel láthatóan veszélyes anyagok is vannak. Mivel ezek az ingatlanok fontos vízbázis védelmi területen fekszenek, veszélyben lehetnek a források, a képviselő szerint akár a Balaton is.

 

2014.04.24   Kepli Lajos is képviselő a Parlamentben

Egymillió-húszezer-négyszázhetvenhatan szavaztak az országos listán a Jobbikra az országgyűlési választáson. Kepli Lajosra, aki a Jobbik színeiben egyéniben is indult a veszprémi kettes számú választókerületben a szavazók 19 százaléka voksolt, így dr. Kontrát Károly, a FIDESZ-KDNP(45%) és Scheiring Gábor, a baloldali összefogás (27%) jelöltje mögött végzett. Kepli Lajos azonban a Jobbik listás eredménye alapján bejutott a Parlamentbe.

 

2014.01.11   A Don-kanyar áldozataira emlékeztek

1943. január 12-én kezdődött meg a Vörös Hadsereg támadása a Don-kanyarban, amelynek következtében a 207 ezer fős II. magyar hadsereg szinte teljesen megsemmisült. A katonák gyakorlatilag eleve halálra voltak ítélve, hiszen a túlerő mellett dacolniuk kellett a hideggel is. Az áldozatokra emlékeztek a 71. évfordulón, ahol Újhelyiné Károlyi Krisztina, a helyi Jobbik elnöke vezette le a műsort.

 

2013.12.06   Irodát nyitott a Jobbik

Három választás is a pártok előtt áll 2014-ben, így a Jobbik Magyarországért új irodával készül az országos, uniós és önkormányzati választásra. Veszprémben, Almádiban már működik irodájuk, most a Kossuth utcán megnyitották a balatonfüredit is.

 

2013.11.22   Munkahelyeket ígér a Jobbik

Kepli Lajos lesz 2014-ben a Jobbik Magyarország Mozgalom országgyűlési képviselő-jelőltje a füredi térségben, jelentették be egy pénteki fórumon. A politikus szerint a következő időszakban a munkahelyteremtés lesz a legfőbb prioritás a Balatonnál és a párt erre fog összpontosítani. A füredi fórumon ott volt Volner János, a Jobbik alelnöke is, aki aktuálpolitikai kérdésekről beszélt. Szerinte nem elég a rezsicsökkentés, az embereket megfelelő fizetésért kell dolgoztatni.

 

2012.09.21   A legnagyobb magyarra emlékeztek

"Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent és munkálkodhass a jövőn." idézte a legnagyobb magyart Kepli Lajos a Széchenyi emlékünnepségen tartott beszédében. Az országgyűlési képviselő szerint a haza ma új Széchenyikért kiállt, hiszen éppúgy, mint a gróf korában ma is megújulásra, haladásra van szükség.

 

2012.04.20   Hegedűs Lórántné (Jobbik) Balatonfüreden

Az országgyűlés jegyzője tartott fórumot a balatonfüredi Jobbik felkérésére. A téma a készülő járási törvény volt, mellyel kapcsolatban a politikus azt mondta, hogy a kormány rossz úton jár az önkormányzati rendszer átalakításával. Szerinte nem lesz egyszerűbb az ügyintézés, sőt egyes esetekben 50-100 km-t is utazniuk kell majd az embereknek, ha hivatalos ügyet szeretnének intézni.

 

2011.08.04   Zátonyra futott az SCD hajója - A Jobbik vizsgálatot kezdeményez

Mint azt az elmúlt héten megírtuk, megválik az SCD csoport a balatoni ingatlanokból és más turisztikai vagyontárgyakból tavaly létrehozott Magyar Turisztikai Holding Zrt.-től. A több tízmilliárdos értékű vállalkozást egy magyarországi befektetőcsoport vásárolja meg, amelyet a Turisztika Hungária Kft. képvisel. Bővebbet az új tulajdonosokról semmit sem tudni, az viszont már biztos, hogy az SCD nem épít a balatonfüredi kemping helyén többcsillagos üdülővárost. Kepli Lajos, a Jobbik Magyarországért Mozgalom parlamenti képviselője egy füredi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy vizsgálatot kezdeményeznek az ügyben, ha kell az ügyészséghez fordulnak.

 

2010.09.24   Bemutatkoztak a Jobbik képviselő-jelöltjei

Mind a 8 füredi egyéni választókerületben indít jelöltet a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A helyi szinten is radikális változást ígérő politikai erő, szeptember 24-én mutatta be képviselő-jelöltjeit.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT