MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Vándorfi László igazgató, Pannon Várszínház

Találatok száma: 24

 

2015.02.05   A Starfactory a Pannon Várszínházban

A veszprémi Pannon Várszínházban a tehetségkutató versenyek világáról szóló, Starfactory című darab kerül színpadra. Erről tájékoztatott a társulat vezetője. Vándorfi László hozzátette, ezzel párhuzamosan egy valódi vetélkedőt is meghirdet a teátrum.

 

2013.09.19   Újra exkluzív színházi sorozat az Anna Grand Hotelben

A füredi közönség már megszokhatta, hogy az őszi-téli szezonban is színvonalas színházi produkciókat láthat a városban a Pannon Várszínház és az Anna Grand Hotel közös színházi sorozatának köszönhetően. Az idei évad október elején indul, tavaszig összesen hat előadással várják a nézőket. Lesz táncjáték, prózai és zenés darabok, a várszínház saját színészei mellett neves vendégművészek is színpadra állnak.

 

2013.07.11   Ismét Mediterrán Színház Füreden

Az idei nyár felejthetetlen élménye lehet, ha helyi lakosként vagy turistaként jegyet váltunk a Pannon Várszínház valamelyik nyári előadására. Az Anna Grand Hotel belső udvarában ismét áll a színpad, a teátrum hat darabot mutat be a városban július 3. és augusztus 15. között. Exkluzív nyári kikapcsolódás, ezt kínálja a Mediterrán Színház.

 

2013.03.03   Moliére: Tartuffe bemutató Füreden

A ma már klasszikusként tisztelt művek születésükkor kortárs irodalomnak és színművészetnek számítottak, a szerzők és színházművészek koruk aktuális konfliktusait igyekeztek megragadni. Ezért robbant olyan óriásit Moliére: Tartuffe című komédiája is bemutatásakor. Igazi klasszikussá pedig azért válhatott, mert a megragadott konfliktus korokon átível, más és más formában újratermeli önmagát. Ez történik majd március 9-én, szombaton este Balatonfüreden is, a Pannon Várszínház bemutatóján.

 

2012.12.08   "Egy csók és más semmi"- zenés komédia a Pannon Várszínház előadásában

A Pannon Várszínház és az Anna Grand Hotel immár negyedik éve kínálja exkluzív bérletsorozatát a színházkedvelő közönségnek. A műsoron saját és vendégprodukciók egyaránt szerepelnek. A nézők az előadások után a Hotel borozójának vendégei egy pohár borra, melyet mindig a darab hangulatához választanak. Legutóbb az "Egy csók és más semmi" című népszerű zenés komédiát tűzték műsorra.

 

2012.06.13   Színház és oktatás- lezárult a Pannon Várszínház projektje

Egy uniós pályázatnak köszönhetően a Pannon Várszínház színészei az elmúlt tanévben négy veszprémi és egy balatonfüredi oktatási intézményben tartottak rendhagyó történelem és irodalom órákat, a színművészet eszközeinek segítségével juttatták a gyerkeket történelmi, helytörténeti és kultúrtörténeti ismeretekhez. Füredről a Radnóti Miklós Általános Iskola vett részt a programban. A diákoknak annyira megtetszett a színészkedés, hogy jópáran szerepelni fognak a teátrum készülő új darabjában is.

 

2011.10.20   Exkluzív Színházi estek Balatonfüreden

Haumann Péter vendégjátékával 29-én szombaton este kezdődik az Anna Grand Hotel és a Pannon Várszínház közös exkluzív bérlete. A színházi esteken a Hotel jóvoltából borkóstolóval is várják a közönséget.

 

2011.09.22   A művészet és az oktatás találkozása

Új programot indít négy veszprémi és egy füredi oktatási intézményben a Pannon Várszínház. Az Új Széchenyi Terv pályázatán 11,4 millió forintot nyert a teátrum, tanórákon kívüli kultúrtörténeti, történelmi foglalkozásokra. Balatonfüreden a Radnóti iskola csatlakozott a programhoz, ahol a reformkor lesz az előadások, játékos foglalkozások fő témája. Fél év alatt 3x3 órás időutazáson vehetnek részt a diákok, az elsőt már meg is tartották. "Személyesen" maga Jókai Mór látta vendégül házában a 7. és 8. osztályos tanulókat.

 

2011.06.17   Júliustól újra FüredFest

Sokszínű kikapcsolódási lehetőséget, igényes, látványos produkciókat ígér a Pannon Várszínház idei FüredFest sorozata. Újra itt lesz a Hotel Menthol, a Dzsungel könyve és a Padlás, de két ősbemutató is várja majd a közönséget.

 

2010.10.21   Exkluzív színház az Anna Grand Hotelben

Színházba járni nemcsak művelődés és szórakozás, hanem társasági esemény is. Ennek jegyében hirdeti meg ebben az évadban is a Pannon Várszínház exkluzív bérletsorozatát Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben. November 20-án egy igazi színházi csemegével, Mácsai Pál Örkény estjével indul az exkluzív színház, amely a tavalyi évadhoz képest több előadást, változatosabb műfajokat és sok-sok meglepetést kínál.

 

2010.06.24   FüredFest 2010.

Tíz előadással, köztük valódi premierekkel várja a közönséget az idei FüredFest július 16. és augusztus 19. között. Musical, koncert és gyerekeknek szóló zenés mesejáték is szerepel a programban. A fesztivál rögtön egy ősbemutatóval, Jókai: A kőszívű ember fiai című regényének új színpadi változatával indul.

 

2010.04.30   A Pannon Várszínház nyári programjai

A Pannon Várszínház évek óta meghatározó szereplője a füredi kulturális életnek a Füred Fest-tel és az exlúzív Anna-Grand bérletsorozattal. Az idei nyári szezonban még több programot kínálnak, ezúttal már nem csak Füreden, hanem a környező Balaton-parti településeken is. Alsőörsön a Harley Davidson fesztivál keretében mutatják be 150 szereplővel a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt.

 

2010.04.09   Idén is lesz Balaton 7

Minden eddiginél színesebb programokat kínál ebben az évben május 7. és 16. között a Balaton 7 rendezvénysorozat, melyet a Magyar Turizmus Zrt. és a Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság közösen szervez. Újdonság idén, hogy a Pannon Várszínház is csatlakozik a Balaton 7-hez, tíz napon keresztül az Aquapark előtt felállított 500 férőhelyes rendezvénysátorban lesznek előadások, melyekre nagy kedvezménnyel kaphatók jegyek.

 

2010.03.15   Március 15-i programok Balatonfüreden

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc kapcsán, változatos programokat kínált Balatonfüred a helyieknek és azoknak, akik itt töltötték az ünnepet. Itt volt a városban a népszerű Csík Zenekar és Debrecenből a Filharmonikus zenekar, valamint a Kodály kórus. Most nézzék meg a négynapos programsorozat összefoglalóját.

 

2010.02.20   Botrány az operában - a Pannon Várszínház előadásában

Folytatódik az Anna Grand Hotel és a Pannon Várszínház exkluzív bérletsorozata. Február 20-án a Botrány az Operában, avagy a két tenor című bohózatot láthatta a közönség Vándorfi László rendezésében. Ebben az évadban még egy előadás lesz az Anna Grand Hotelben, március 20-án, akkor a Vasárnapi hölgyek című darabot mutatják be parádés szereposztásban.

 

2010.01.16   Mário és a varázsló az exkluziv színházban

A Pannon Várszínház csaknem telt ház előtt mutatta be a füredi exkluzív színházban Thomas Mann: Mario és a varázsló című előadását. Az Anna Grand Hotellel közösen szervezett színház most is vacsorával zárult, a februári előadásra még lehet jegyeket vásárolni.

 

2009.11.21   Elindult az exkluziv színház

Nagy sikert aratott a Pannon Várszínház és az Anna Grand Hotel közös vállalkozása, a négy előadásból álló exkluzív színház első előadása szombaton. A Szomorú vasárnap című musicallel nyitott az évad, amelyet több mint 200-an láttak a díszteremben. A színház különlegessége, hogy az előadás után közös vacsorára hívták a közönséget és a színészeket.

 

2009.11.05   Indul a kőszínházi szezon Balatonfüreden

Ezen a hétvégén indul a kőszínházi szezon Balatonfüreden. A Pannon Várszínház, amely bekerült az államilag is támogatott teátrumok közé, május végéig kínál színvonalas előadásokat a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. Vándorfi László direktor a füredi közönségen kívül számít a régió színházlátóhatóira is, a bérletek, jegyek árai nem változtak.

 

2009.10.16   Exkuzív színház indul

Különleges színházat indít Balatonfüreden a Pannon Várszínház. A négy előadást az Anna Grand Hotelben láthatja a közönség, ahol -és ettől különleges a színház- minden második előadás után vacsorával kedveskednek a közönségnek.

 

2009.09.15   Újra Füreden a Pannon Várszínház

A tavalyi nagy siker után, ebben az évadban ismét indít Balatonfüreden bérletsorozatot a Pannon Várszínház. A Balaton Szabadidő és Konferencia Központ mellett az Anna Grand Hotel dísztermében is lesznek előadások. Ide egy exkluzív bérletet hirdettek. A Várszínház színészei mellett a Pesti Magyar Színház művészei is színpadra lépnek. Olyan neves színészek is játszanak majd, mint pl: Götz Anna, Szacsvay László, vagy Béres Ilona. Mindkét helyszínen novemberben lesz az első előadás.

 

2009.06.10   A Füred Fest sajtótájékoztatóján

Ebben az évben a szokásosnál korábban június 24-én kezdődik a Füredfest a Férfi és a Nő című 4 színészre és zenekarra írt koncerttel. A fesztivál sajtótájékoztatóján megtudtuk, hogy idén a nehéz gazdasági helyzet ellenére nem emelkednek a jegyárak, 2000 és 2500 Ft között maradnak. A programkínálat viszont bővül a tavalyihoz képest, 12 előadás várja a füredi közönséget.

 

2008.11.10   Stúdiószínházi sorozat a Pannon Várszínházban

A Pannon Várszínház mindig valami újdonsággal lepi meg a nézőket. Ebben az évadban stúdiószínházi sorozatot indítanak négy előadással a veszprémi várban található Dubniczay palotában. A különleges helyszín, különleges élményt ígér a nézőknek. Az első kamaraszínházi előadás november 18-án lesz.

 

2008.09.01   Kőszínházi szezon indul Balatonfüreden

Közel 100 év után újra színházi szezon indul novemberben Balatonfüreden. A Pannon Várszínház szervezésében egészen áprilisig várják majd a füredi és Füred környéki közönséget. Bérletek már most is lehet vásárolni, az iskolák számára külön előadásokat is terveznek.

 

2008.07.26   183. Anna-bál

Ebben az évben nem lehetett panasz az Anna-bálra. Kellemes környezetben, elegáns nyáresti bálon vehettek részt a vendégek. Az Anna-bál szépe pedig az egybehangzó vélemények szerint, megérdemelten lett a füredi Csizmadia Aliz, akivel jövő héten láthatnak majd egy hosszabb interjút.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT