MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Radics Tibor tárogatóművész

Találatok száma: 2

 

2016.03.15   Így ünnepelte Füred március 15-ét

Az 1848-49-es szabadságharc a magyar történelem egyik legszebb, de egyik legtragikusabb eseménye is egyben. A polgári forradalom és szabadságharc célja a függetlenség kivívása és az alkotmányos berendezkedés megteremtése volt. Balatonfüreden kedden délelőtt a Széchenyi szobornál rendezték meg a városi ünnepséget, majd néptáncműsorral, verbunkos koncerttel várták a közönséget. A nemzeti ünnep alkalmából állami kitüntetést vehetett át Pósfai Mihály geológus és Bóka István polgármester. A Balatonfüreden élő Pósfai Mihály geológus, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja Széchenyi-díjat vehetett át, dr. Bóka István polgármester pedig a köztársasági elnök által adományozott Magyar Érdemrend tisztikeresztjét vehette át a Belügyminisztériumban.

 

2012.10.21   I. Verbunkos Zenei Fesztivál

A Veszprémi Ünnepi Játékok Kft. és a Verbunk Veszprém Alapítvány támogatásával rendezték meg első alkalommal a Verbunkos Zenei Fesztivált, a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskolában. A jó hangulatú zenei hétvégén füredi fellépők is voltak. Radics Tibor tárogatóművész a Lóczy gimnázium diákjai is közreműködtek.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT