MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

KERESÉS

 

Keresett riportalany: Sótonyi László edző, BKSE

Találatok száma: 37

 

2014.06.03   Évzáró a bronzérmes kézilabda csapatnál

Fennállásának legsikeresebb évét zárta a BKSE füredi kézilabda csapata. Az egyesület harmadik bronzérmével büszkélkedhet és játékosok közül 14-en kaptak meghívást a korosztályos válogatottakba.

 

2014.01.13   Hazai mérkőzéssel rajtol a kézilabda bajnokság

Január 15-én a Junior válogatott elleni hazai mérkőzéssel rajtol a kézilabda bajnokság. A cél továbbra is az első hat hely közé kerülés, így a folytatásban is minden pontra szüksége lesz a BKSE-nek.

 

2013.09.06   Bajnoki rajt a kézilabda bajnokságban

Pénteken hazai mérkőzéssel megkezdődött az NB-I-es férfi kézilabda bajnokság. Az első fordulóban a BKSE magabiztos játékkal 10 gólos különbséggel verte a Győr együttesét.

 

2013.08.29   Rajt előtt a férfi kézilabda bajnokság

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a BKSE férfi kézilabda csapata. Szeptember 6-án hazai találkozóval indul a 2013-as NB-I-es bajnoki szezon. A fiatal füredi csapattal szembeni elvárás nem változott,cél az első hatba kerülés.

 

2013.08.07   Készülnek a bajnoki rajtra a kézilabdázók

Akárcsak a labdarúgóknál a BKSE kézilabdázóinál is javában tart a felkészülés. Igaz ugyan,hogy az NB-I-es bajnoki rajtig még egy hónap hátra van, de a teljes keret a fiatal játékosok válogatott béli elfoglaltsága miatt csak most lett teljes.

 

2013.05.29   Pénteken tartotta szokásos évzáróját a Balatonfüredi KSE

A Végh családi pincészetben tartotta a szezonzáróját a BKSE. Az eseményre hivatalosak voltak a csapat tagjai, szakvezetői, egészségügyi stábja, a szponzorok és az elnökség tagjai.

 

2013.02.16   Sport-díjátadó ünnepség

21.alkalommal rendeztek sport-díjátadó ünnepséget Balatonfüreden. A hétvégi rendezvényen az elmúlt év legsikeresebb füredi sportolóit köszöntötték.

 

2013.01.17   A bajnokságra készül a BKSE

Edzőmérkőzésekkel készül a februári bajnoki rajtra a BKSE. A múlt héten lejátszott Fradi elleni találkozót követően a fürediek a Csurgót fogadták a városi sportcsarnokban.

 

2013.01.07   Új átlövő érkezhet a BKSE-hez

Január hetedikén véget ért a vakáció a BKSE kézilabdázói számára.A játékoskeret egyenlőre változatlan de új kézilabdázók érkezéséról is hírt kaptunk,közülük az első fecske már edzésbe is állt.

 

2012.09.09   Győzelem az EHF kupában

Az észt HC KEHRA együttesét fogadta az EHF kupa első fordulójában a Balatonfüredi KC férfi kézilabdacsapata. A két mérkőzés alapján elmondható, hogy a Füred megérdemelten jutott a következő fordulóba, amikor is a szerb Vojvodina csapatával találkozik majd.

 

2012.09.03   Indul a kézilabda bajnokság

Az idei esztendő a fiatalítás éve lesz a füredi kézilabdázóknál, tudtuk meg Sótonyi László edzőtől. A távozó Szőllősit, Ivanovot és Salamont junior korú játékosoknak kell majd pótolniuk. A cél továbbra is a felsőházban való szereplés.

 

2012.07.30   Alapoznak a kézilabdások

Még egy hónap van hátra az őszi szezon kezdetéig, a kézilabda NB I-ben. Az végleges keret még nem alakult ki, de a füredi szurkolók már láthatják edzőmérkőzéseket a csapatot.

 

2012.05.30   Évzáró a BKSE-nél

Fennállásának legszebb eredményét ünnepelték a balatonfüredi kézilabdázók.Az évzáró banketten külön elismerésben részesültek a bajnoki bronz illetve az aranyérmes csapat tagjai.

 

2012.05.13   Bronzérmes a BKSE

A idei évad legjobb játékával szerezte meg a bajnokság harmadik helyét a BKSE kézilabda csapata. A telt ház előtt lejátszott mérkőzésen a lelkes füredi közönség vastapsa mellett vehették át a játékosok a megérdemelt bronzérmet.

 

2012.04.15   Kikapott a BKSE

A hétvégén Budapesten rendezték a kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A BKSE-nek nem sikerült megismételni az elmúlt év bravúrját, vasárnapi teljesítményük a negyedik helyhez volt elegendő.

 

2012.03.11   BKSE-Mezőkövesd kézilabda-mérkőzés

Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén a sereghajtó Mezőkövesd együttese látogatott Balatonfüredre. A négy közé jutásért csak a győzelem volt elfogadható a hazai csapat számára.

 

2012.03.02   BKSE-Tata kézilabda-mérkőzés

A váratlan orosházi vereséget követően kötelező volt hazai pályán a győzelem a férfi kézilabda NB-I-ben. A Tata csak az első félidőben tartotta a lépést a füredi csapattal.

 

2012.02.15   BKSE-FTC-PLER kézilabda-mérkőzés

Az FTC elleni győzelmével nagy lépést tett a BKSE a legjobb négy közé jutásért.Végig vezetve magabiztos játékkal gyűjtötte be a két pont a hazai csapat.

 

2012.02.10   BKSE-Pécs NB/I-es kézilabda-mérkőzés

Folytatta remek szereplését a BKSE férfi kézilabda csapata. Pénteken a Pécs együttesét fogadták a városi sportcsarnokban.

 

2012.01.28   Törökszentmiklós-BKSE - kézilabda

Törökszentmiklóson vívta ki a négy közé jutást a Magyar Kupában a BKSE férfi kézilabda csapata. A második félidőt ugyan a hazai csapat nyerte, de a fürediek győzelme így sem forgott veszélyben.

 

2012.01.19   BKSE-Hlohovec kézilabda-összefoglaló

Szlovák ellenfelet fogadott csütörtökön a BKSE férfi kézilabda csapata. A Galgóc együttese jelenleg a harmadik helyen áll,és két játékosuk tagja a szerbiai Európa Bajnokságon szereplő nemzeti csapatnak.

 

2012.01.09   Új igazolás a BKSE-nél

Három távozó és Maxim Butenko személyében egy újonnan érkező játékossal kezdte meg a felkészülést a BKSE férfi kézilabda csapata. A feladatok adottak. A legjobb négy közé jutás a bajnokságban és a Magyar Kupában.

 

2011.12.04   BKSE - Dunkerque EHF visszavágó mérkőzés összefoglaló

Remek játékkal és győzelemmel búcsúzott a BKSE a nemzetközi kupasorozattól.Sikerült visszavágni a múlt heti kilencgólos vereségért,de ez kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz

 

2011.11.18   BKSE-Kecskemét kézilabda-mérkőzés

A mérkőzés csak a Füred Tv 1061. adásában látható.

 

2011.10.08   FTV Exkluzív: HC Berchem - BKSE férfi kézilabda-mérkőzés

Luxemburgban kezdte meg EHF szereplését a BKSE kézilabdacsapata. A szombati mérkőzést megnézhetik teljesen terjedelmében.

 

2011.08.10   BKSE-Gyöngyös kézilabda összefoglaló

Tovább folytatják az alapozást a kéziseink. A legutóbbi hazai találkozón a Gyöngyöst fogadták.

 

2011.07.22   Idénynyitó a kézilabdásoknál

Megkezdte a felkészülést a BKSE férfi kézilabdacsapata. Az évadnyitón bemutatták az új játékosokat és a csapat új szponzorát.

 

2011.05.28   Évzáró a BKSE-nél

...

 

2011.02.27   BKSE-Tremblay KEK kézilabda mérkőzés összefoglalója

Nem sikerült a bravúr,nagy küzdelemben döntetlent játszott a vendég Tremblay csapatával a BKSE a KEK nyolcaddöntőjében rendezett párharc vasárnapi visszavágóján,így búcsúzott a további küzdelmektől.

 

2011.02.20   Tremblay France-BKSE kézilabda mérkőzés

Vasárnap a BKSE Franciaországban játszotta le a KEK-ben az első mérkőzést.A Tremblay elleni összecsapást teljes egészében megnézhetik hiszen ezt a Füred Tv rögzítette.

 

2011.01.13   BKSE- Érsekújvár kézilabda összefoglaló

Két hazai mérkőzéssel kezdte a tavaszi felkészülést a BKSE férfi kézilabdacsapata. A vendég az első osztályban szereplő szlovák Érsekújvár csapata volt amelyben ismerős arcokkal is találkoztunk.

 

2011.01.05   Alapoznak a füredi kézilabdások

Egy híján teljes kerettel vágott neki a tavaszi felkészülésnek a BKSE. A csarnokban napi két edzéssel készülnek a februári rajtra. Egyedül Szőllősi Bence állapota volt kérdéses de a felvételünk óta lezajlott orvosi vizsgálat szerencsére pozitív eredménnyel zárult,akárcsak a veszprémi egyetemi államvizsga.

 

2010.11.28   BKSE - HC Olimpus KEK kézilabda

A BKSE - HC Olimpus KEK kézilabda mérkőzést 2010. december 2-a és 2010. december 9-e között az ONLINE HÍRADÓ-ban tekinthetik meg. A mérkőzés 1 óra 18 perctől indul.

 

2010.07.12   Megkezdték az alapozó edzéseket a BKSE kézilabdásai

Nehéz ősz vár a BKSE NB I-es kézilabdázóira. Nemcsak a bajnokságban és a kupában, hanem nemzetközi porondon is helyt kell állniuk. A csapat hétfőn kezdte a felkészülést.

 

2010.06.05   Bemutatkoztak az új füredi kézilabdások

Három új játékossal bővült a BKSE férfi kézilabda csapatának kerete. Az újonnan érkezett sportolókat pénteken mutatták be.

 

2010.04.07   Füreden lesz a Kézilabda Magyar Kupa döntő

A Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében Balatonfüreden rendezik a Kézilabda Magyar Kupa döntőt. A rangos mérkőzéseket országos sportcsatornák is közvetítik, mi a sportesemény sajtótájékoztatóján is ott voltunk Budapesten.

 

2010.02.22   Új edző a BKSE-nél

Sótonyi László személyében új edző érkezett a BKSE férfi kézilabdacsapatához. A 40 éves szakemberrel fél éves szerződést kötött a klub. Ugyancsak friss hír a kézisek háza tájáról ,hogy most a fürediek óvtak egy bírói műhibára hivatkozva.

 
 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT