MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Több ponton módosult a Balaton Törvény

2013.04.19. • Szigorodott a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetben beépíthető zöldterület nagyságát meghatározó szabály, ugyanakkor lazultak a magáncsónak tárolására vonatkozó rendelkezések, elsősorban a horgásztársadalom kedvéért. Dr. Bóka István országgyűlési képviselő arról is beszélt a füredi sajtótájékoztatón, hogy alapos felmérés készül a tó körüli illegális feltöltésekről.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 

#1 - Enekes Janos - 2013.04.24. - 19:42:01

Mi Badacsonytomajon vagyunk, leszünk....ha....
Igaz vagy 10km hosszu szunyogos-büzlö-bokros partszakasza van a Közsegnek, de sehol egy kulturalt igazi csonak!!!- kikötö a horgaszoknak.
Szivesen tartanek csonakot en is es szivesen horgasznek ...ha lenne hol. A Polgarmester urakat kerem hogy horgasszanak ök a starndon. Szuper dolog. Meg sz....--os gatyat-zoknit, stb... is lehet kihuzni.
Viszont draga - normal halando szamara elerhetetlen- JACHT kikötö van Ugy: Füreden mint B. Tomajon. Aki persze bejachtol" a mely vizre... ott horgaszhat kedvere Miert privilegium ez?? A Balaton nem mindenkie-mindenhol???
Es ami nekem feltünik gyakran. Miert epülnek Magyarorszagon ugy a kikötök, hogy Földet-követ turnak a Balatonba....Miert nem kifele keszülnek kimellyitessel a csonak-hajo kikötök? Egyedülallo Europaban ami otthon folyik. Lattak mar Önök igazi SAT felvetelt a tavainkrol Pl. Fertö magyaroldal, Velencei to es Balaton. Ha nem-ugy elcsodalkoznanak hogy az utobbi tiz evben mennyit csökkent a vizfelület...

Sorry hogy ilyen nyers vagyok..... de mint az elet maga.

 

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 2424

Mai megtekintés: 2

Utolsó: 2024.07.14 07:10:25

ADATLAP

Forgatás napja: 2013.04.19

Sugárzás napja: 2013.04.24 (1135. adás)

Videó hossza: 0:03:31

Szerkesztő:

Bán László

Operatőr:

Sági Tibor

Vágó:

Sági Tibor

Forgatás helyszíne:

Balatonfüred, Tagore sétány

Riportalany:

Dr. Bóka István országgyűlési képviselő, FIDESZ-KDNP

 
 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT