MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Virágos Balatonfüredért: 372 induló

2008.10.15. 11:12 • Az idén összesen 372-en neveztek be a "Virágos Balatonfüredért" mozgalomba. A városi versenyt 13. alkalommal rendezték meg balkon, társasház, családi ház, önkormányzati intézmény és kereskedelmi vendéglátóhely kategóriában. A benevezett kerteket szakemberekből álló zsűri értékelte, a díjakat kedden délután adták át a Városháza előtt.

Kert kategóriában Maródi Gyuláné, Újhelyiné Károlyi Krisztina, Molnár Ferenc, Langstaller András, Tiszkó Józsefné, Eötvös Józsefné és Petheő Balázsné vehette át a díjat. Az "Év kertje" kitüntetést Nemes Jenőné nyerte, aki évek óta vészt vesz a versenyen. Balkon kategóriában hárman vehettek át jutalmat, Kiss Józsefné, Laszip Attiláné és Bóta Mihályné. A pályázó 11 önkormányzati intézmény közül a Park utcai óvoda vihette el az elismerést. A díjazottak, oklevelet, virágos növényeket kaspóban és növényutalványt kaptak ajándékba.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1499

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.06.15 12:47:01

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT