MecenatúraMecenatúraBalatonfüred város honlapjaFüred TV a Facebookon!

Virágos Balatonfüredért

2009.11.05. 09:58 • 14. alkalommal hirdette meg a város a "Virágos Balatonfüredért" pályázatot, amelyre balkon kategóriában 104-en, családi ház kertje kategóriában 317-en jelentkeztek. 11 önkormányzati intézmény is indult a versenyen. A kertek bírálatát hét tagú szakmai zsűri végezte.

Az ünnepélyes díjkiosztón dr. Bóka István polgármester megköszönte a részvételt és rendkívül fontosnak nevezte, hogy nem csak a közterületek de a magántelkek is esztétikusak, rendezettek legyenek. Balatonfüred a turizmusból él, ezért is fontos a rendezett környezet. Az év kertje oklevelet és az ezzel járó 50 ezer forintos vásárlási utalványt Ágoston Andrásné nyerte. Kert kategóriában különdíjat kapott Tornyos Erzsébet és Németné Panev Anna, de elismerték Maródi Gyuláné, Horváth Imre és Szőllősi Jenőné munkáját is. Balkon, erkély kategóriában 10 ezer forintos vásárlási utalványt nyert Balogh Istvánné, Pálffy Károlyné, Takács Attila, Csehné Szabó Ilona, Borissza Márta és Fülöp Szilvia. Önkormányzati intézmény kategóriában a Bem iskola vihette el a díjat, egy oklevelet és húszezer forint értékben vásárlási utalványt.

Nézze meg a tudósítást is!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Név:   *    E-mail cím: 
 
 
 
 
A hozzászólást csak a biztonsági kód megadása után tároljuk.
 
Biztonsági kód:    Kód:   A kód megadásához kattintson sorban a kiemelt számokra.
 
 

 
Eddig nem érkezett hozzászólás.
 
KÉPGALÉRIA

STATISZTIKA

Összes megtekintés: 1295

Mai megtekintés: 1

Utolsó: 2024.07.17 21:41:16

KAPCSOLÓDÓ HÍREK (1)

2008.10.15. Virágos Balatonfüredért: 372 induló

 

< Újabb 10  |  Régebbi 10 >

 
Minden jog fenntartva.  Copyright © 2005-2024 Füred Stúdió Televíziós Kft.  |  Moderálási alapelveink  |  Adatkezelési elveink  |  Developed & Designed by GEKKOSOFT